Favoritbloggar



http://andreahedenstedt.se - bloggar om vardag, hur det är att gå på gymnasiet, lägger upp outfitbilder, tips och massor av mer! Jättemycket inspo här ifrån.



http://nickys.se - Skriver om mode, tankar, om hennes liv som modell o.s.v. Snygg tjej som har oerhört fina kläder och även en egen podcast med sin kompis Chloé.



http://kenzas.se - Favoritbloggen nummer 1! Älskar verkligen Kenza, hon är min största förebild inom bloggbranschen. Tar sjukt fina outfitbilder, har ett eget klädmärke, går på massa roliga events, åker utomlands och gör dussintals modelljobb och en del personliga inlägg skriver hon också. Älskar hennes blogg och har följt den i flera år!



http://biancas.nu - Bianca är en hur söt tjej som helst som bloggar om vardag, mode och mycket shopping. Fina outfits som jag gärna skulle bära själv!



http://paulinehanssons.myshowroom.se - En jämngammal tjej som bloggar om sitt liv i Uppsala med vänner och roliga händelser. Tar sjukt fina bilder och måste även tillägga att hon är hur snygg som helst!



http://vanessaw.blo.gg.se - Vanessa skriver om sin vardag, träning, mode och tankar. En perfekt blandning som jag tycker mycket om! En del matbilder slinker upp också, vissa blir man lätt suktad av.

Så, här har ni några smakprov på bloggar jag läser! Här hämtar jag ofta inspiration när jag inte vet vad jag ska blogga om. Väldigt värt att gå in och titta om ni inte har sett de tidigare!

kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

mailadress: (visas inte)

hemsida:

skriv här:

RSS 2.0