glad påsk!


Idag är det påskafton! Jag är just nu i Las Vegas om allt går enligt planerna vilket jag hoppas (detta är tidsinställt). Har ni fått några påskägg/presenter? Jag kommer iallafall äta tonvis med godis efter som mitt förbud har uppehåll just nu. Ha en bra påsk så ses vi snart!

Summer

Sitter och äter frukost som är hur god som helst, klockan är nio på morgonen här nu. Vad jag har hunnit med hittills är att åka till en jättestor outlet och shoppat skiitmycket och igår var jag på six flags som är ett nöjesfält. Idag ska jag till universal studios, där har dom den riktiga wisteria lane där dom spelade in desperate housewives! Jag går runt i shorts och tshirt och det är så himla varmt, runt 25 grader, i just lööv it. har också invigt min army jacka från utban outfitters och den är så himla snygg och skön! Videon har kommit upp nu och jag hoppas ni gillade den, vi ses senare :)


this or that



Väldigt flummig video men jag bjudeeeeeer. 
 

bekännelser

Jag sover nästan alltid i strumpor för jag fryser om fötterna plus att det är hur skönt som helst.
Jag måste veta vart jag har allt och ha allt i ordning innan jag ska sova annars ligger jag och oroar mig för att nåt är borta haha.

Jag skrattar åt nästan allt, enligt mig själv har jag ganska töntig humor. Men det är kul att skratta!
Jag har massa komplex över mig själv. Ett av dom är till exempel att mina naglar är små.
Min allra högsta drömresa är att få åka till Australien, ååh alla fina djur.



Jag orkar nästan aldrig ha "fina" kläder i skolan så jag har ofta mjukisbyxor, det är bekvääämt.
Jag kollar instagram varje morgon på toaletten hahahah lool.
Jag är inne på "sociala medier" kanske fem timmar om dan, inte bra!
Jag hatar att plugga.
Jag har det sämsta lokalsinnet i världen, seriöst jag hittar typ ingenstans.


@arlanda

Sitter i sasloungen och väntar på att gå till gaten. Köpte en full korg med godis (oupsi) i taxfreen och nu dricker jag starbucks frappuccino som är det godaste som finns, äter kakor och dricker cola. Värsta tjockisen, men whatever. Vi ses senare!


packar


Åt våfflor till middag efter gymmet idag eftersom det är våffeldagen! Har också duschat, tvättat håret och rakat benen eftersom snart ska kjol och shorts på och då vill jag inte ha vinterhår på benen. Kollade på top model Sverige och tack o lov att Josefin vann, hon var helt klart bäst. Har packat klart det sista, ska försöka göra några tidsinställda men vet inte om jag orkar. Kommer å andra sidan inte kunna sova, men vi får se hur det blir. Ska inte ta med datorn har jag bestämt nu, jag kommer blogga från mobilen och så får ni vänta på alla fina bilder till jag kommer hem. Nästa gång vi ses är jag på arlanda, puss!

monday funday

Brukar alltid hata måndagar men den här är bäst. ÅKER TILL LA IMORGON ÄR SÅ TAGGAD JAG DÖR. Aja har iallafall gjort tidsinställda inlägg med bl a en videoblogg när jag är borta så bloggen kommer inte så tom. Ni får alltså inte glömma att fortfarande klicka in på bloggen för det kommer uppdateras! Gjorde ett prov i skolan och Emma följde med mig hem idag, vi gjorde smoothie och spelade in en videoblogg som blev huuuur flummig som helst. Den får ni se under veckan iallafall. Hursomhelst, idag är det våffeldagen, ska snart till gymmet och sen blir det våffelmyyyys. Uppdaterar från arlanda imorgon för dom har massa imacs i loungen så det är ju feeett, bye.


Jag och lilla emmiseen, love you kooorv

min dag


Dats just me on ö nårmal daj.


Gick upp vid halv nio, åt god frukost, gick till kyrkan där jag hade konfaträff från elva till halv fyra. Gick till mammas jobb och tog massa prover (för kul skull) och det visade sig att jag var helt frisk. Gick hem och åt toast till middag, mejlat skolarbete till lärare, kollat bloggar, slappat, lyssnat på greeejt musik och taggat inför LA. Nu ska jag packa och plugga inför prov imorgon. Thats my day kidz.

2 dagar

Åååh på tisdag morgon sätter jag mig på flyget till mellanlandning i chicago och sen vidare mot los angeles, är så taggad så det går inte att beskriva. Bara känslan att gå upp på morgonen och veta att snart är man i bilen påväg till arlanda. Gå i taxfree, käka på starbucks, och bara vänta på att få åka! Är borta i tio dagar ungefär, på plats är vi nio hela dygn men plus alla tidsskillnader och låga flygtider så blir det typ tio dagar. Kommer ta med mig datorn och vi har wifi på hotellet men vet inte om det kommer bli så mycket bloggningför vi har fullplanerat varje dag. Ska nog göra lite tidsinställda inlägg så bloggen inte står tom. När jag kommer hem (längtar inte dit) så kommer jag göra ett inlägg för varje dag och lägga upp massor av bilder, hoppas ni kommer gilla det!



Gjorde två collage av fina bilder på los angeles och sista bilden bara älskar jag. Alla är från tumblr.
 

earthhour

Earthhour har precis börjat så vi har släckt alla lampor och tänt massa ljus. Mysfaktor x 100000000!!!


svar på tal


Jag blev faktiskt lite ledsen av att läsa din kommentar. Jag vet att det blir tjatigt när jag skriver mycket om träning, det kan jag hålla med om. Grejen är den att jag länge aldrig haft motivation till att träna eller äta nyttigt, så fort jag fått syn på godis så åt jag det och så bakade jag nästan varje vecka. Jag har alltid haft dåligt självförtroende och till början av det här året så tänkte jag att mina dåliga vanor skulle ta stopp. Så i mars så började jag med att äta nyttigare och träna mer, och det har jag hållt och jag är faktiskt stolt över mig själv. Det är bara början och jag tänker fortsätta tills jag blir nöjd. Det här är min blogg och jag skriver om mitt liv, om du inte gillar det så tvingar jag dig inte att stanna kvar. Och att vara nyttig är inte något dåligt, jag tycker istället ni borde ge mig bra feedback att jag försöker bli mer hälsosam. Jag har inte fått en endaste kommentar om att det är bra att jag har tagit tag i maten och träningen och det gör mig lite ledsen. Nu tigger jag inte om bra kommentarer, absolut inte. Såklart får jag stöd från familj och så, jag är inte direkt ensam och deprimerad. Jag är nöjd med att jag faktiskt har börjat att vara nyttig, och faktiskt så har jag inget som helst minne om att jag har skrivit någont som helst om kalorier och kaloriförbränning, jag räknar de inte. Jag försöker att hitta bättre alternativ till snabbmat och sån mat jag vet inte är speciellt bra, jag säger inte åt någon annan att göra det utan jag gör det för MIG själv. Inte för att någon annan ska må bättre, utan för att jag ska bli mer självsäker och nöjd med mig själv. Jag har äntligen hittat motivationen så om du inte tycker om det, läs inte min blogg. Samtidigt tar jag åt mig av din kommentar, jag kommer skriva mindre om träning och nyttig mat, jag kan skriva om andra saker istället. Men då måste ni ge mig förslag vad ni vill se på bloggen och inte bara klanka ner på mig och säga att det jag gör är dåligt.

Jag säger tack till er som har läst, men jag antar att det inte är många. Jag ville bara få ut vad mina tankar är om träningen och det nya "nyttiga" livet jag har börjat med. Jag tänker inte längre kalla det nyttigt, utan hälsosamt. Eftersom att nyttigt är kanske fel ord, man behöver ju alla näringsämnen. Hälsosamt låter bättre. Men jag ska ändå skriva mindre om det här, jag lovar. Men då får ni lova att säg vad ni vill se i bloggen. Puss jag älskar er alla mina läsare som är få men betydelsefulla.

springtur

yogade i en timme och efteråt hade jag så mycket energi (vi satt bara still på yogan och körde nästan ingen styrka alls) så jag tog en springtur hem istället för att åka bussen! Känner mig jättenöjd eftersom jag har jättedåligt lokalsinne och brukar alltid ta bussen. Men nu sprang jag raka vägen hem utan att stanna, värsta powern! Det tog halva tiden om man jämför med när man går, det var 2,1 km enligt min runkeeper, inte långt men såå skönt att få springa av sig! Samtidigt håller man ju värmen i kylan, så det är bara plusplusplus. Tycker jag förtjänar tacos nu, ha det bra!


Pepp gånger 1000 (från bästa tumblr)! Det här året ska jag kämpa som aldrig förr för att få kroppen jag vill ha. Motivationen är just nu på topp! Kom igen nu för fan, nu kör vi.

warm

Kom hem för stund sen och har gjort en kopp varm saft för att det är så kallt, tillochmed inomhus. Ska på yoga sen och orkar inte gymma för jag är dödstrött efter den här veckan, så skönt att det äntligen är helg. Ikväll blir det tacomys, standard fredag typ. Nä nu ska jag mysa ner mig under en filt, puss.


havregrynsgröt

Testade en ny frukost idag, har faktiskt aldrig ätit havregrynsgröt förut för jag har tyckt det såg så äckligt ut. Det var väl heller inte jättegott, men helt ok och många säger ju att det är supernyttigt. Fast skulle nog aldrig klarat det utan sylten och blåbären, för själva gröten i sig är inte alls särskilt god men blandningen smakade helt ok! Jag hade i 1dl havregryn, 1/2 dl mjölk och 1/2 dl vatten, blandade runt och ställde in i micron i två minuter och sen hällde jag på mjölk och la i toppingen. Mättande var det iallafall, jag höll mig ända fram till lunch utan att vara ens lite hungrig. Det är ju ett stort plus, så lär väl äta det här då och då.


chinese

Vi åt på en kinarestaurang och jag tog kycklingwok typ, det var jättegott men jag åt aalldeles för mycket haha. Har haft en jättebra namnsdag och ska snart lägga mig. Vet att det är rätt ovanligt att fira namnsdagar men varför inte? Fira vad man kan fira, yolo liksom. :)


namnsdagsbarn ♛

Haft en helt ok skoldag och sen en skitdålig tennisträning, alla har sina ups and downs ibland ju. Har kommit hem och väntar på mina föräldrar och sen ska vi äta på restaurang som kommer bli toppen. Har på mig en tröja från abercrombie och jeans från ginatricot, har ju massa tröjor och jackor över det för att inte frysa såklart. Märkte nu att mitt hår har blivit typ enormt långt, väntar nu bara på att luggen ska väga ut.


hemma från gymmet


Har kommit hem efter ett hårt pass på gymmet, har också hunnit duscha och äta middag. Idag blev det köttfärs med bönor och sallad, jättegott! Om en timme är det top model sverige och då ska jag mysa med frysta hallon eller något. Imorgon är det min namnsdag också, så ska äta liite tårta till frukost och sen på kvällen ska vi på restaurang. Får se om dom har något nyttigt på menyn haha. Skitsamma, nångång ska man ju få äta onyttigt.

blackandwhite


Asså faaaan varför ska det börja snöa!? Imorse gick jag med solglasögon till skolan och på hemvägen fick jag knäppa allt som gick att knäppa och ha på mig två luvor för att det börjar snöstorma typ. Jag orkar inte mer vinter nu, ge mig värme. Så fort det känns som att våren är påväg ja då kommer vintern igen. Fan då.

måndagsfrukost

Startar dagen med en blåbär och hallon smoothie som smakar sorbet och en knäckemacka med keso och skinka. Nu kör vi igång den här veckan på bästa sätt!


bananpannkakor


Till lunch idag gjorde jag amerikanska pannkakor fast nyttigare, det blev lite för mycket men gott var det iallafall! Hade i en banan, 1 dl havregryn, 1/2 dl grahamsmjöl, 1/2 dl lättmjölk, 2 tsk bakpulver och 2 små ägg. Sen mixade jag bara det till en slät smet och stekte små pannkakor på ganska låg värme, annars bränns dom snabbt. Jag fick åtta plättar/pannkakor utav smeten men nästa gång tänker jag göra lite annorlunda så det blir lite färre. Gott var det iallafall och grymt mättande! Har förövrigt pluggat HELA dagen, standard söndag. Nu ska jag iallafall sätta mig i soffan och titta på Karate Kid om tjugo minuter, myys. Ska faktiskt bli helt ok att skolan börjar imorgon igen, har sovmorgon och så kör man på nedräkning till Los Angeles. Greeeejt, and I just luuv it. 

powerwalk

När jag vaknade i morse och drog upp rullgardinen så blev jag helt bländad av solen, skönt inne men så fort man kommer ut är det svinkallt. Jag hade sovit med alla kläder på för jag var så trött igår så jag somnade med dubbla byxor, tröja och hoodie haha. Efter frukost gick jag på en powerwalk med mina föräldrar i en timme och det var så stark sol att jag behövde ha solglasögon på mig. Nu sitter jag i bilen påväg till tennisen, bloggar med ikväll!


fetaostbiffar

Kom hem runt tolv, gymmade och yogade och sen åkte jag ut till landet. Har ätit jättegoda fetaostbiffar och nu tittar jag på tv. Sitter framför brasan och värmer mig för att det är så kallt. Det är mars och typ 10 minusgrader? Tyckte våren var påväg ett tag men så var det ju inte. Längtar till körsbärs blommor i kungsträdgården och glass på nytorget, ååh det känns som vintern aldrig tänker ta slut.


freeedag

Idag har jag en mini sovmorgon till nio istället för halv. Gick upp vanlig tid och gjorde blåbärssmoothie som jag dricker nu. Vi ska på nån teater med skolan och sen slutar jag så det blir grymt. Tänker nog gymma lite och gå på yoga sen, vi hörs!


fruit power


Gjorde nyss en tallrik full med favorit frukten och nu ska jag mysa i soffan med massa pluggpapper. Och allt är inte till mig om ni undrade haha, så mycket äter jag inte. Ska försöka sova sen för att kunna vara vaken hela dagen imorgon. Går i skolan i sju timmar och har ridning efter det så kommer hem runt klockan 6. Ååh varför ska torsdagar alltid vara så långa..

sushi


Spelade tennis en timme efter skolan och när jag kom hem gick jag och köpte sushi. Ska titta på kändishoppet ikväll och se om det är nåt o ha och så ska jag plugga lite till ett prov jag har på torsdag och jag har inte övat alls mycket. Har gjort iordning ett varmt bad så ska bada nu och tvätta håret, plugget får vänta till lite senare. Nu ska jag mysa, puuuss.

måndagskväll

Efter skolan gick jag till banken och fixade ett leg och bankkort, leget kommer typ om fyra veckor fast kortet kan jag hämta om några dagar. Sen gick jag till gymmet och tränade i runt två timmar. Har duschat, ätit middag och har just ätit lite av den nya glassen som jag gjorde i eftermiddags. Det var samma chokladsmet fast dubbla satsen och så hade jag i hallon. Jag la den i en gammal glassburk och hällde ner kanske fem hela hallon och lite kokosflingor och rörde om och sen in i frysen. Idag blev en glass dag! Men sen blir det inget mer av det haha, måste variera lite. Men det är bra att kunna göra egen nyttig glass om man till exempel ska ha gäster och dom ska äta massa onyttiga grejer, så istället för att bara titta på så kan man äta en nyttig efterrätt som är lika god! Och den här glassen blev verkligen skitgod, kokosflingorna blev nästan lite knapriga haha! Men man måste ta ut och tina glassen i kanske tio minuter innan man äter, annars är den stenhård.


glassig frukost

Igår gjorde jag en egen version av chokladglass fast mycket nyttigare! Jag la in en halv banan i frysen i ungefär en timme (för att glassen ska bli 'fluffig'). Sen mixade jag den med en matsked kakao och en skvätt mjölk, hällde i ett plastglas och stack ner en plastsked som pinne. Det sista jag gjorde var att ställa in i frysen över natten. Och vips så har man en egen chokladglass! Den blev jättegod och är mycket bättre än vanlig glass, prova! Man kan säkert ha i lite hallon också för att få en annan smak, men förövrigt var denna glass perfekt! Och glöm inte att receptet är till en glass, om ni vill ha fler får ni dubbla receptet!


cozy


Sitter i soffan med datorn och gör typ ingenting, cozyy. Idag har jag ätit smoothie till både frukost och lunch, skrivit på min so uppsats, åkt in till stan med en kompis, gått i affärer och ätit hemlagade hamburgare till middag. Typ såhär en söndag brukar se ut. Imorgon är det skola igen och jag orkar verkligen inte men samtidigt så är det ju en mindre dag kvar tills jag åker, gaah bara 16 dagar kvar nu.

bagel


Idag gick jag ner till stan för att möta en tjej på min bloppis men när jag nästan var framme så skriver hon att hon har tappat sitt busskort, man ba sure. Iallafall så gick jag hem och köpte en bagel på bagel street café som ligger på vår gata och så gjorde jag världens godaste lunch med bagel, jordgubbar och chailatte. Åkte och spelade två timmar tennis och åt middag direkt när jag kom hem. Nu blir det mellofinal och morotsdipp, myslördag. 

striped yoghurt


Har sett massa bloggare som tipsat om det här, kände att det var värt en chans för det ser ju så gott ut. Och gott var det kan jag säga haha! Hade i hallon, blåbär, banan, müsli och vaniljyoghurt och det var en perfekt start på dagen. Tyckte inte riktigt jag lyckades att få det jämnt och fint som på alla inspobilder men skitsamma, övning ger färdighet. Det här är verkligen värt att testa, det är grymt gott men även nyttigt! Passar både som frukost och mellis, det är snabbt och enkelt att göra och man har ofta grejerna hemma. Vad mer kan jag säga? 

bästa fredag

Internationella kvinnodagen idag, värsta peppen! Slutade runt halv tolv och då gick jag och en kompis hem till mig och åt en god sallad med bulgur, värsta nyttosarna här haha. Sen åkte vi till gymmet, började med en halvtimme på crosstrainern som "uppvämning". Efter det blev det powerwalk med lite springning på löpbandet, det gick grymt bra! Det blev fem kilometer på 35 minuter blankt, känner mig skitnöjd! Det var andra gången för i år jag körde fem kilometer, och det har redan blivit 4 minuter bättre. Målet är ju att kunna göra det under trettio minuter, och det ska jag fixa innan sommaren nu har jag bestämt. Det sista blev ett yogapass på en timme. Yoga är grymt skönt, perfekt att köra som slut på skolveckan och start på helgen. Förlåt för att jag låter som värsta träningsmänniskan, men har hittat motivationen nu till att äta nyttigare och träna oftare, så nu är det bara att köra järnet!


Suddig bild men detta vart resultatet på rullbandet, tog bilden när jag precis blivit klar och det var jäkligt svårt att ta en bild samtidigt som man flåsade och bandet rullade haha.

hemma

Allt blev klart skittidigt ute i hellasgården så jag slutade och kom hem runt tolv, najs med tanke på att man brukar sluta halv fyra en vanlig torsdag. Jag gick hem och har övat lite gitarr och mest tagit det lugnt. Jag ska njuta av ledigheten och inte göra några läxor, tror jag ska kolla på ett avsnitt pll nu. 


Egobild från nu. Ser ut som en jag vet inte vad men jag fastnade inte på bild och jag har inget annat att ge er. Ska åka till ridningen om lite mer än en timme och kommer hem runt klockan 6, får se om jag bloggar då.

sovmorgon

Gick upp tio i sju fast jag börjar halv tio idag, men behövde fixa massa saker. Till lunch har skolan med sig kalla pannkakor utan nåt till typ så jag gjorde egen, det blev sallad med halloumi och köttbullar och så har jag med mig lite te och en kall dricka. Såå mycket godare än kalla halvfabrikats pannkakor utan sylt haha. Har ätit en frukost som blev smoothie idag igen och en macka med keso och skinka, det är super! Ska gå om tjugo minuter, jag hinner kanske med att blogga från skogen, vi får se!


santa monica pier

Var på banken men det blev inget kort för man måste skriva på massa papper och så behövde man ha ett foto till legitimationen. Men förhoppningsvis fixar jag det i helgen! Imorgon är det isvett med skolan, vi åker till hellasgården och de som vill ska bada isvak. Det ska absolut inte jag för jag vill veerkligen inte bli sjuk nu eftersom det bara är 20 dagar till jag åker till L.A. och då får jag verkligen verkligen inte vara sjuk! Men jag har iallafall sovmorgon till halv tio och vi slutar tidigare så det blir najsigt. Vi hörs imorgon bitti, hinner nog slänga upp ett inlägg innan jag ska iväg till skolan.


Om 20 dagar kommer jag ha den här utsikten från hotellet. Längtar som tusan, ta mig dit nuuunununu.

fruktbomb

Vaknade tidigt för en gångs skull så jag gjorde en grym smoothie till frukost som nästan bara innehåller frukt. Kollar på tv nu och går till skolan om en kvart ungefär. Har gitarr sen och efter den ska jag gå till banken och kanske fixa bankkort och leg, woop. Här får ni en bild på den grymma smoothien, recept får ni om ni vill ha :)


oversize


Första dagen på året då jag kunde ha jeansjacka, trotsade vädret litegranna haha. Älskar att jackan är oversize, mysigt och snyggt och praktiskt, man kan ju ha massa kläder under. Såklart hade jag ju en tjocktröja för att inte frysa allt för mycket men det var inte så farligt kallt faktiskt. Jackan är från levi's, svarta jeans från levi's, tjocktröja från abercrombie och converse till det. Perfekt snartärdetvår outfit! Hade tennis efter skolan och sen handlade jag lite mat. Gjorde egen guacamole till nachos som blev middan, yummy. Ska kolla sista avsnittet av Maria och Mindy sen, typ bästa programmet.

100 dagar kvar

Förlåt för att jag inte har bloggat, bloggade rätt mycket på lovet så det blir svårt att hålla samma tempo men ska försöka. Efter skolan gymmade jag och det kändes skitbra! Har inte gymmat på flera veckor så det var verkligen såå skönt att få träna faktiskt. Såg också på min nedräkningsapp att det bara är 100 dagar kvar till sommarlovet nu, längtar så sjuuukt mycket. Men först måste man lida igenom massa skit, låt det gå fort.


bloppis

Har gjort ett bloppiskonto på instagram där jag säljer kläder som jag inte längre använder. Allt jag säljer är i bra skick, oftast knappt använda kläder och till billigt pris. Så kika in om ni hittar nåt, har massor av grejer jag kommer lägga upp. Kontot heter josefinesbloppis och om ni vill ha nåt får ni kommentera eller skriva till josefinelundquist på kik. Jag möts upp i stockholm på Södermalm, jag fraktar inte och köpt är köpt. Priserna kan diskuteras och ni kan buda på allting. 


Jag har lagt upp fyra grejer änsålänge, kommer nog lägga upp mer under dagen.Det ni ser på bilden är ett par uggs, spetströja, Abercrombie & fitch tröja och ljusa cheap monday jeans. Kika in och se om du hittar nåt, klicka hääääääääär!

nyttig månad

I hela mars fram till då jag åker till Los Angeles, den tjugosjätte, har jag bestämt mig för att jag ska vara så nyttig som möjligt. Jag ska inte äta några sötsaker som innebär läsk, saft, bakverk, godis, snacks, glass o.s.v. Och så ska jag inte äta någon som helst typ av snabbmat eller gå på restaurang. Jag ska försöka hinna med att gymma minst två gånger i veckan utöver mina andra aktiviteter, om inte ska jag träna hemma. Jag ska gå så mycket som möjligt, undvika att åka om det inte är jättelångt.Varje dag ska jag äta en bra och nyttig frukost, får absolut inte hoppa över den, och så ska jag stretcha varje dag i minst 20 minuter, vill bli viiig. Har ju som nyårslöfte att kunna gå ner i split eller spagat. Sen får jag inte satsa för hårt i början för då kan jag tröttna, ska försöka hålla en jämn takt och inte bli sjuk. Jag har skrivit ett litet matschema i min mobil som jag ska försöka hålla, och det innebär just typ att äta mindre onyttigt och mer nyttigt haha. Nu gäller det bara att följa detta, för hela tiden har jag skjutit upp. Jag får inte göra det nu, jag måste köra. Inte sluta. Nu köör vii!

sunday breakfast


Gjorde en frukost bestående av smoothie och kesomacka, enkelt och mättande. Smoothien gjorde jag på jordgubbar, hallon, banan, mjölk och naturell kvarg och den var såå god. Har tittat lite på vasaloppet och deppar över att det är sista dagen på lovet. Men gud så fint väder det är ute! Solen skiner och det känns som att det är vår. Lite konstigt med tanke på att det var snöstorm häromdan haha. Snälla våren, stanna kvar nu. I want spring.

paket


Mitt paket från junkjard med mina nya snowboard boots kom för några dar sen men var ju i Åre så kunde inte hämta de förrän idag. Dom är skitsnygga men enkla, helvita med guldiga detaljer. Det är storlek 41 men känns inte som det, snowboard boots är typ vääldigt små i storleken. Har 39 annars liksom. Men sköna är dom! 

it's a wrap


Fick ett ryck och ville göra nån god middag så det blev ceasar wraps, asgott! Vi köpte några speciella wrap bröd och så hade vi i sallad, gurka, tomat, kyckling, halloumi ost och ceasar dressing. Såklart rullade vi ihop de sen men det funkade inte på bild haha, det här ser så mycket godare ut. Snart är det mello andra chansen, men ingen bra är typ med. Men ska kolla ändå, det går ju inget annat på tv. 

första mars

Hinner tyvärr inte skriva nyttighets inlägget idag för det var sista dagen i Åre och nu sitter jag i bilen och det är sämst internet. Plus att jag inte ens har varit nyttig idag haha, har ätit massa godis och skit men imorgon börjar allvaret! Idag åkte jag iallafall skidor hela dagen, lunch i backen och sen var det hem och packa ihop allting. Nu är vi påväg hem och är hemma om ungefär sju timmar. Ska sova, äta vindruvor och lyssna på favvomusiken, myys. Här kommer en fin bild från idag, bakom mig är åreskutan! Tror vi tog bilden i björnen, vi åkte faktiskt dit idag för första gången. Men det är mest blåa backar och småbarn så jag föredrar att åka i Åre-Åre haha. Men ni får ha det bra, kram!


RSS 2.0