wine red

Matchade ihop en enkel outfit idag. Naglar, tröja och converse i vinrött! tröjan är från abercrombie och till det hade jag även svarta jeans från Calvin Klein och min vanliga jacka från American Eagle. Gillar vinrött jättemycket, det kanske ni märker haha! Men det är en sån cozy färg så jaa, puss hoppas ni haft en bra valborg :)


Valborg

Jag har haft en bra dag, ni då? Jag brukar alltid vara i Uppsala och fira valborg hos en annan familj men dom kunde typ inte i år så vi bjöd hem lite folk hem till oss, sammanlagt tio stycken så vi är rätt många. Jag slutade lite tidigare i skolan, ganska oväntat, sen stack jag hem och förberedde för gästerna och så. Vi åt hamburgare och sen gick vi bort till riddarholmen som alla andra stockholmare och kollade på brasan där. Kom hem sen och åt efterrätt och nu ligger jag i soffan på min systers rum och har matkoma typ haha. Här får ni en fin bild från brasan, stadshuset i bakgrunden eller nåt tror jag.


tired as fuck

Gick hem till Emma när vi hade slutat och vi åt knäckemackor innan vi åkte till gymmet och köttade. Tror verkligen aldrig jag vart så svettig, shit vad jobbigt det var! Gick hem och åt kyckling med sallad och halloumi, seriöst den bästa och godaste osten någonsin. Har just målat naglarna i vinrött och tänkte ta mina nya converse imorgon att matcha det med. Och just det, imorgon är det Valborg! Mysigt mysigt, ni får höra mer om planerna imorgon, sålänge får ni en bild från gymmet idag när vi stretchade efteråt, puss!


chokladmåndag

Måndag igen, tråkigt men sant. Tänkte införa som lite standard på måndagar att göra banan pannkakor till frukost, eftersom det är enda dagen jag hinner. Ioförsig är det inte så många veckor kvar till sommarlov (!!) men jag får göra det på måndagarna som är kvar. Idag har jag gjort pannkakor med chokladsmak! Jag gjorde samma smet som innan (finns under kategorin tips&recept) bara att jag hade i en matsked kakao. Till det har jag kanelstekta äpplen, amerikanska blåbär och hallon. Nu ska jag käka och efter skolan blir det gymmet, hörs!


länge sen


Förlåt förlåt förlåååt för att jag inte har bloggat på jätte länge, fy vad jag är dålig på att blogga. Och jag vill verkligen blogga men hittar ingen inspiration plus att skolan tar över mitt liv bokstavligen. I torsdags hade jag hoppning på ridningen men fick knappt hoppa nåt så vi skulle göra det igen. I fredags var jag på gymmet hela eftermiddagen och det var jättekul! Igår pluggade jag massa matte som jag inte fattar nåt av och så spelade jag tennis på både eftermiddagen och kvällen. Idag hade jag min sista konfaträff innan vi ska på läger i juni och sen åker vi till Italien på sommarlovet med hela konfan, ska bli skitkul! Var och fikade med en kompis efteråt och sen kom jag hem och har inte gjort någonting alls, ätit middag och pluggat spanska typ. Puss hoppas vi ses inom kort om jag hinner! :)

Tea

Det har precis öppnat en gullig liten kaffe och te handel precis bredvid oss och det passade perfekt eftersom mitt löste just tog slut. Så idag hick jag dit och så köpte jag ett grönt te med smak av gojibär och havtorn och jag har precis gjort en kopp. Det är jättegott! Det smakar typ vanilj och frukt, är inte så bra på att beskriva smaker o så hehe. Men det kostade 40kr och räcker väl till runt 20 koppar, så det var väl ett helt okej pris! Detta teet kommer jag nog börja mina morgnar med och när det tar slut behöver jag bara kliva utanför dörren för att köpa nytt, grymt!


Justin

I måndags var jag på biebers första konsert. Jag är inte det minsta belieber men jag gick ändå för man lever bara en gång ju haha och hur ofta kommer en världsartist till Sverige liksom? Jag var där med Emma och vi satt på läktare A som är längst ner och vi hade faktiskt bra platser, mycket bättre än att tränga sig på stå parketten. Det enda dåliga var att min mobilkamera suger och det var en strålkastare riktad mot Justin och där blev det vitt på bilderna.. Och så blev konserten försenad över en timme och sög förbandet, men Justin var bra! Iallafall fick jag några filmer, bilder men framför allt ett minne för livet! Och jävlar vilket drag det var alltså! Här får ni suddiga och fula bilder, man ser inte ens att det är han ju haha, men man fick inte ha med sig kamera tyvärr.


Söndag


Testade mina nya springskor från nike som jag köpte i L.A. Jag sprang inte så långt men det gick bra och skorna var i varjefall väldigt sköna så det är ju toppen, brukar tycka att skor är obekväma i början men inte dom här! Har inte pluggat på hela helgen och det är inte speciellt bra, har ett matteprov imorgon, stor no läxa till torsdag och måste läsa ut en bok till torsdag. Och jag har fullt upp i veckan så hur fan ska det här gå, skolan kan gå och skita på siiig. Har iallafall två saker att se fram emot så jag får lida genom skolan. Imorgon blir det Justin bieber konsert och idag har vi även bokat klart en London resa på höstlovet som kommer bli fett! Det blir en vecka där med typ bara shopping, så grymt naaajs!

bananpannkakor recept




Förlåt för att jag inte bloggat tidigare idag men appen har slutat fungera typ... Men nu har jag dator så jag kan blogga ordentligt. Åt iallafall suupergoda bananpannkakor till lunch men som också är hur nyttiga som helst! Till dom hade jag frysta hallon och färska blåbär. Drack funs nya saft med fläder och citron, den är supergod, tips! Men pannkakorna är jätte enkla att göra så här får ni receptet (4 små eller 2 stora/ 1 pers):

1 banan
2 äggvitor
1 msk grahamsmjöl (eller vanligt mjöl)

Mosa bananen och lägg i de andra ingredienserna, rör om och stek på mellanvärme. Du kan även vispa smeten med elvisp ett kort tag så blir den slätare och mindre risk för bananklumpar. Ha på vad du vill som du tycker är gott! Kan tänka mig att göra dessa till frukost på måndag när jag har sovmorgon, vi får se ;)

ikea



josefinelundquists på instagram

Gymmade och hade yoga efter skolan och det var såå skönt och kändes grymt! Sen tog vi bilen till ikea där jag köpte en bäddfåtölj till mitt rum och lite andra grejer. Åt även en ceasar sallad där och den var väl helt okej. Ska kolla let's dance nu, dricka påskmust och äta b&j peanut butter cup som jag köpte igår, åt den också i usa och den är lugnt favoriten.


trött

Hade skola till halv fyra, fick reda på att bussen till ridningen hade "begränsad framkomlighet" så den skulle bli försenad typ en kvart. Och eftersom jag ska va i stallet vid fyra så skulle jag aldrig hinna med bussen så det var bara att börja springa. Jag sprang från Karl XII torg till ryttarstadion som är kanske 10 busshållplatser, jag höll på att dö! Men jag kom i tid (långt innan bussen) och jag fick min favvoponny så det blev bra, jag fick ju lite extra träning vilket är gött men det var sjukt jobbigt. Dessutom hade jag en cirka 10 kilo tung ryggsäck på ryggen och det spöregnade, så jag hade ju hellre åkt buss om man säger så. Men ridpasset gick jättebra och nästa vecka är det hoppning som är det roligaste! Förlåt för att jag inte bloggar men jag hinner verkligen inte, jag tränar och går långa dagar i skolan och när jag är ledig är jag med kompisar. Jag hoppas ni förstår men jag lovar att det ska bli bättre! Måste ta tag och ladda över bilderna från L.A. och sen fixa inläggen men ni får hålla ut till jag har så mycket tid så jag hinner. Hoppas ni orkar vänta!


good morning

Har just ätit frukost och nu ska jag dricka upp mitt te, väldigt intressant. Idag blir det helt vanlig dag i skolan, har gitarr efter och sen ska jag troligen gymma så det blir nog sen bloggning om vi hörs igen. Idag har jag på mig en stickad tröja från Abercrombie och ett par jeggings från levi's, enkelt men snyggt.


studiedag

Såå skönt att vakna upp på en måndag och så är det inte skola. Vi har annars aldrig studiedagar så det var skönt att det kom på en måndag iallafall så man kunde få långhelg. Gjorde en satsarfrukost med smoothie och macka, skulle aldrig hinna göra det på en vanlig dag typ. Men nu ska jag njuta av min frukost och den blir det plugg!


Dagen

Vi bakade typ hela förmiddagen och det blev runt 120 bullar. Först gick det jättedåligt och vi hade typ 200kr men sen så ville helt plötsligt alla köpa och vi sålde alla bullpåsar utom två (vi gjorde 27) så det var grymt! Till slut hade vi 740 spänn så det var mer än förra gången. Emma stannade här sen som ni kanske har märkt och vi spelade in den sista videon med shoppingen som blev hur konstig som helst. Vi har studiedag imorgon så det blir super men har en del att plugga så blir väl inte jättekul men ska iallafall gymma sen så det blir en toppenmåndag! Nu ska vi typ snacka massa och sen ska jag och emmis sova, godnatt allihooop.


shopping i L.A. del 3

det va nån som ville att jag skulle visa del tre så här kommer den! Den gick över tiden först men sen så redigerade jag ner den lite så nu funkar det, haha i slutet jag dör alltså. Videon blev jättekonstig och lång som alltid, förlåt men hoppas ni står ut med mongon som mig och emma, vi ses snaaart!


let's go baka bullar!

Snart kommer Emma hit och vi ska baka bullar för att sälja i våra trapphus. Förra gången vi gjorde det var på kanelbullens dag och det gick skitbra så vi får hoppas att det går lika bra idag. Sen kanske vi går till medborgarplatsen och säljer så kom dit och köp bullar av oss haha!


shopping i L.A. del 2



Ska till gymmet nu med emmisen, vi hann göra en videoblogg där jag visar underdelar och skor som jag köpte. Borde skämmas över att publicera den här videon men jag kör yolo.

Snart långhelg

Hann inte blogga igår, skola hela dan, ridning och så typ somnade jag direkt efter middagen för jag var sjukt trött, gick upp kvart över sex igår. Men nu tänker jag starta världens bästa dag med världen bästa frukost, smoothie! Åker till landet sen så blir inte så mycket bloggning men jag kommer hem på lördag igen. Och det är såå skönt, för vi har studiedag på måndag så det blir långhelg för mig, men jag har också en del plugg att ta tåg i så en extra ledig dag behövs. Här kommer min goda frukost:


Shopping från L.A. del 1



Alltså gud vad dålig den här videon blev, kolla bara stillbilden liksom hahahah men yolo. Halva mitt huvud syns, min mage putar ut och jag har värsta dubbelhakan men skitsamma jag orkar inte göra om för det tog jättelång tid verkligen för jag fick redan göra om den en gång för att den förra försvann. Jag säger också att jag är blek i grått och så har jag ju en grå tjocktröja på mig, gud så failat ju haha. Glömde också säga att den vinröda tröjan jag har på mig i videon också är ny, annars fick jag nog med allting! Och jag är jättetacksam över allting jag kunde inte vara mer lyckligt lottad än vad jag är, såklart har jag bidragit lite här och var också men jag är i varje fall tusen gånger tacksam för allt och det är så himla fint, jag har typ en ny garderob ju. Hoppas ni gillade videon och orkade titta på den, den var ju rätt lång och så med massa flum, aja skit i det jag tänker yålå. Snart kommer del 2 och 3, i helgen kanske? Håll ut!

vårtecken


På håltimmen såg jag snödroppar på kyrkogården, ååh vårtecken!! Snälla snö försvinn för gott och kom aldrig mer tillbaka, jag vill ha vår och varmt för en gångs skull! Förra året var det ju för fan skitvarmt i april och man gick runt i shorts typ, och nu är det snö och minusgrader... Ps. många säger att det ska bli varmt nästa vecka typ över tio grader, fyy vad skönt isåfall! Det är ju långt tills dess så allt kan ju ändras men man får hoppas på det bästa.


onsdag

Börjar dagen med två små söta mackor, en med keso och skinka och den andra med philadelphia och salami. Ska läsa lite i en bok och sen drar jag mig mot skolan. Vi hörs!


Frusen kiwi

Hade två prov på en lektion idag och det var om saker vi inte ens har läst om vilket var jättekonstigt. Spelade tennis som vanligt och efteråt åkte jag och min syster till ben & jerry's caféet i Globen gallerian och fick gratis glass, man bara älskar free cone day. Jag tog iallafall den nya smaken peanut butter cup som jag också åt i USA och den är verkligen hur god som helst. Och jag kan också tala om att lana igår var hur grym som helst, alla sjöng med i nästan alla låtar och det var fett. Tidigare idag spättade jag två kiwis och la in i frysen och det smakade precis som glass! Har sett det tipset på många bloggar och att man även ska frysa banan, får prova det nån gång. Nu ska jag kolla klart kändishoppet, värsta töntprogrammet haha.


lana del rey

kom hem från L.A. i lördags tidigt på morgonen och då hade jag flugit hur länge som helst kändes det som. Jag sov senare på dagen för jag var så himla trött, har fått jättejobbig jetlag. På kvällen kollade vi på forrest gump som är typ världens finaste film och så fick jag tillbakablickar till los angeles för där åt vi på bubba gump shrimp co. och var på piren där forrest sprang. Jag vill verkligen inte vara hemma, jag ville stanna minst en vecka till. Jag åker ifrån ett bad i 18 gradigt hav till ett snöigt sverige, och det låter ju inte precis som värsta drömmen. Igår så sov jag till fyra på morgonen, gick upp och pluggade lite och sen somnade jag om. Vaknade, bytte sovplats och somnade om för att vakna halv tolv. Satte på en film, sen kollade jag på en serie men hann somna innan den var slut. Sen satte jag på en ny film och gick och la mig klockan tolv, asså fan hur ska det här gå. Jag kommer typ somna i skolan för jag kommer vara så trött.


Och ikväll ska jag på konsert med lana del rey och jag är så himla taggad, har inte berättat det för har inte tänkt på det så mycket eftersom det har hänt så mycket annat roligt. Jag kommer ha ståplats så kommer köa direkt efter skolan, det kommer väl inte vara så himla många där men man vill ju ändå ha en så bra plats som möjligt. Typ tio i klassen ska gå vilket är väldigt kul, jag känner inte alla men de flesta så det är ju superroligt att vi blir så många.

Det är några som ville se min shopping från L.A. och jag tänkte att det skulle passa bra med videobloggar, så gör de nästa helg eller något. Någon ville också att jag skulle gå igenom resan dag för dag och det hade jag faktiskt tänkt göra innan så sånna inlägg får ni se lite senare. Har inte riktigt tid till det nu i veckan eftersom skolan börjar, jag har lite och ta igen plus massa annat. Hoppas ni förstår men att ni vill vänta ändå! Nu blev det här ett väldigt långt inlägg men jag hade så mycket att berätta. Ni får ha det så bra så hörs vi, puss. 

bankkort

För några veckor sen var jag ju på banken och fixade konto och beställde kort och sådär. För kanske en vecka sen tittade det ner i brevlådan och jag blev jätteglad! Ingen big deal direkt, men jag har alltid velat ha kort istället för att ha pengarn liggandes hemma. Så nu får jag månadspengen här istället för i handen, mycket bättre tycker jag! Många kompisar har haft det och nu har jag lyckats tjata till mig det haha. Nöjd är jag, shiit skitexcited.


Inte så bra kvalité på bilden men vill inte att några siffor ska synas. Omg jag jobbar undercover.

Hem igen

Nu ska jag till flygplatsen för att åka hem. Jag orkar verkligen inte för jag vill inte komma tillbaka till verkligheten. Det här har vart den bästa resan nånsin, punkt. Vi ses hemma.


favoriter

bok: fallen ängel, cirkeln
film: remember me, water for elephants
tv serie: pretty little liars
blogg: kenzas
artist: lana del rey, frank ocean
låt: dance our tears away
stad: new york los angeles

klädesplagg: strumpor, så coozy
klädmärke/affär: abercrombie & fitch, victorias secret
parfym: lady gaga fame, ralph lauren big pony pink no.2
land: usa
mat: tacoos
dricka: cola, isvatten
godis: surisar
färg: marinblå, vinröd, militärgrön, rosa

Copter copter

Äter frukost nu och sen ska vi gå till venice beach och kanske bada i havet. Det blir nog lite shopping på det också, jag vill till Victorias secret och urban outfitters för det har vi inte hunnit än. Med idag är det bara fyra hela dagar kvar, vi åker tidigt på fredag morgon. Wää vill inte åka hem :( har varit i las vegas i helgen och där har vi gått runt och även åkt helikopter över grand canyon, det var skitcoolt. Nu är vi iallafall tillbaka i L.A. och nu tänker jag njuta extra av de sista dagarna. Puss.


på min spellista



Lite av det som rullar på min spellista. Grymma låtar är det!

RSS 2.0