Måndag


















Första hela veckan i skolan har nu börjat fast det var något fel med schemat så vi fick börja kvart över 12 och bara ha tre lektioner, skönt! När vi hade slutat gick jag i några affärer på hemvägen och fick med mig två superfina grejer. Jag som nästan aldrig annars brukar shoppa har köpt massor nu bara senaste veckorna! Men det här var bara för att det var så billigt, allt är ju på rea nu så det är ju lätt hänt att man köper sånt man egentligen inte behöver. Men det var ändå behövliga grejer så jag ska bara vara nöjd! Men nu ska jag nog spara mina pengar och inte köpa så mycket, jag åker till London på höstlovet och då vill jag ju ha en del som jag kan shoppa för. 

Sandhamn

I lördags morse åkte min familj med våra kompisar ut med deras båt till Sandhamn, det är lite av en tradition som vi har gjort en helg varje år i slutet på sommaren och det var lika roligt den här gången! De har en jättestor båt med flera sovrum, kök och toalett så vi bor liksom i båten när vi är där - äter och sover och allt sånt. Det var jättefint väder hela helgen, supervarmt och strålande sol hela tiden. Det kändes som om det var mitt i sommarn, vi badade tillochmed!



När vi hade kommit fram så åt vi lunch och så gick vi runt och tittade i lite affärer. På kvällen grillade vi oxfilé och efter middagen gick vi bort till en strand där några tog ett kvällsdopp. Det var jättefin solnedgång och det var typ fullmåne!



På söndagen vaknade vi och åt en stor frukost uppe på flighten på deras båt i solskenet. Sen gick vi en promenad till en större strand där jag badade och det var sviinkallt i vattnet. Jag passade också på att sola lite för man lär ju inte få många fler soltimmar nu. 



När vi kom tillbaka var det nästan dags att åka tillbaka till Stockholm. Vi åt en supergod lunch bestående av kycklingwraps innan vi packade ihop och åkte hem igen, det var jättemycket båtar ute och solen stekte. Jag har haft jättekul i helgen men nu är det tillbaka till vardagen igen.

Skolstart



Emma och jag på skolgården imorse.

Första skoldagen avklarad! Vi började 9 på skolgården där vi stod ett tag innan vi gick in och fick veta om lite nya lärare och sånt. Efter det gick vi på en tipspromenad och sen slutade vi runt halv 11. Jag åkte hem och åt lunch och nu under eftermiddagen har jag bara slappat och tagit det lugnt vilket har varit jätteskönt. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten så vi hörs, hoppas ni har haft en bra första dag i skolan ni med!

Shopping

Har köpt lite nya saker som jag tänkte visa er! För en vecka sen ungefär var jag på Åhléns och igår var jag på Elgiganten och Ginatricot. Idag åkte jag snabbt in till stan för att fixa med lite papper och då hann jag gå in på Lagerhaus där man alltid hittar nåt litet. Efter det åkte jag till Nacka och fixade ett nytt pass för mitt går ut snart och jag kan säga att jag inte blev speciellt nöjd med mitt foto...

 
Nytt objektiv - Elgiganten, 899kr // Fina burkar till te och kaffe - Lagerhaus, 49kr och 59kr



Svarta jeans - Gina, 49kr (REA!!) // Pilgrim armband - Åhléns, 349kr // Söt volangtopp - Gina, 149kr

Är SÅ nöjd med allting! Objektivet har jag velat ha sen min födelsedag och nu fick jag pengar i konfirmationspresent så då kunde jag äntligen köpa det. Jeansen kunde jag ju inte motstå när jag såg priset plus att jag verkligen behövde nya jeans för jag har typ inga som passar. Volangtoppen blir perfekt nu till hösten och inte minst till mina nya jeans, det kommer jag nog matcha det med mina Hunters och arméjackan! 

L'oréal 201



För några dagar sen var jag inne på Kicks och köpte ett nytt nagellack från Lóreal. Det är i väldigt ljus rosa vilket passar perfekt nu när hösten närmar sig, det liksom livar upp det som annars är grått och tråkigt. Resultatet blev lite som fransk manikyr för lacket var ganska genomskinligt men snyggt ändå.

Efter frukost åkte jag och mamma ner till stan där vi gick i massa affärer och åt glass på McDonalds. Jag fick med mig två plagg hem men även ett nytt objektiv som jag har velat ha jättelänge, jag ska ta bilder på allt så ni får se det i ett nytt inlägg. Nu ska jag kolla på sommarkrysset och senare ikväll blir det att gå ut och kolla målgången på Midnattsloppet så det blir kul :)

monsters inc

Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte har synts till här på väldigt länge, det är av lite olika anledningar men ni ska veta att jag lever iallafall :) Snart är sommaren slut och det känns tråkigt och den har gått alldeles för fort. Jag vill fortsätta bada, vara ute i solen, gå runt i shorts och vara ledig. Nu de senaste veckorna har det varit mycket med min konfirmation - jag har varit en vecka i Italien plus dagläger med förberedelser och nu i söndags blev jag konfirmerad. Jag kanske skriver några separata inlägg om resan och konfan så får ni en liten inblick i vad jag har sysslat med nu på slutet av sommarn!



Idag är det fredag, jag skulle ha gått på grönan med Emma men det gick inte så vi kör ett Monsters Inc maraton istället! Klockan 6 kommer hon hit och då börjar vi med första filmen, sen käkar vi lyxmiddag med räkor och alla tillbehör innan vi kollar klart filmen. I förmiddags köpte vi biljetter till Monsters University i 3D klockan 22 ikväll så då sticker vi till Sergel och kollar på bio! Det ska bli skitkul, har inte varit på bio på evigheter och har faktiskt inte ens sett ettan så hoppas de är bra och att jag får skratta en del. Puss vi ses!
 

RSS 2.0