Orkar ingenting idag

Idag har jag verkligen inte orkat nåt. Ville bara gräva ner mig under täcket för resten av mitt liv i morse när mitt alarm ringde. Och skolan. 7 timmar, blööööh. Vill gå ut skolan, ta studenten och ta examen så är man klar för resten av livet. Vill inte vara instängd, vill leva liksom haha. Jävlar vad deep det blev nu. Men iallafall så har jag sista lektionen på torsdagar med en lärare som aldrig släpper tidigare, idag släppte han typ för sent. Så jag hann inte till bussen till min ridning, både för att jag slutade för sent men också för att bussjäveln till där jag byter buss gick sönder. Asså åh vad jag inte orkade mer då. Kom till stallet ca tolv över fyra (ridningen börjar kvart över) så fick typ kuta. Som tur var fick jag en ponny som redan gick på lektion så jag slapp göra i ordning, hade aldrig hunnit annars.


Nu ska jag kolla på TV, borde egentligen plugga men orkar inte. Orkar ingenting idag, pissdag. Men samtidigt är jag så taggad för imorgon, slutar tjugo i tolv som vanligt, går hem o hämtar gymkläderna, gymmar lite och sen på kvällen blir det FF (ska inte ha nån töntig fekke som alla fjortisar har när inte föräldrarna är hemma). Nej, jag och Emma ska äta revbensspjäll, poppa popcorn, äta glass tills vi får ont i magen och kolla på pretty little liars. Grym kväll, och ingen töntig sprit. Åldersgräns finns av en anledning. Min anledning: töntigt och äckligt. Sorry för skitlångt inlägg men ville bara berätta massa saker. Kände för att blogga liksom.

Väntar

Har vart i skolan idag som vanligt, hade håltimme då jag och Emma gick hem till mig, gjorde smoothie och tittade på pretty little liars. På fredag ska hon sova här och vi ska ha pll maraton, myyys!! Nu sitter jag och väntar på att min gitarr ska börja, har suttit här sen tjugo i tre och den börjar fyra. Orkar seriöst inte...


Smoothie och pannkakor


Smoothie recept till två stora glas

en näve frysta jordgubbar
en näve frysta hallon
en näve fryst mango
en deciliter yoghurt
tre matskedar kvarg/kesella
två deciliter mjölk

Mixa ihop och häll upp, toppa med hallon. Förutom att mixa kan man också vispa lite kort med elvisp efter man har haft i alla ingredienser och fått en slät smet. Det gör smoothien extra fluffig och god! Ät direkt, med sked eller sugrör (jag har sugrörsskedar, stort tips!)


Recept potatispannkakor (äggfria)

fem och en halv deciliter mjölk
fyra deciliter mjöl
två teskedar bakpulver
två teskedar vaniljsocker
två matskedar oliv eller rapsolja
två till tre deciliter pressad potatis

Vispa ihop allt utom potatisen så att det blir till en ganska lös smet utan klumpar. Häll i potatisen och rör om med en sked. Steck små pannkakor eller plättar (vad man nu vill kalla det) i smör och ät tillsammans med sylt, jag hade blåbär till mina. Det kan låta konstigt, men pannkakorna smakar inte så mycket annorlunda mot vanliga, de är bara lite tjockare och mer "matiga" så det blir inget konstigt med blåbär till. Man kan ta vilken sylt som helst, hallon, jordgubbe o.s.v. det smakar nog precis lika gott!




 

Mästerkocken här


Idag jobbade jag i skolans soppkök hela förmiddagen tillsammans med en annan tjej i klassen. Vi lagade en potatis och purjolökssoppa som många föredrog framför kolpudding. Vi gjorde både soppa och brödkrutonger och det var ganska kul faktiskt. Men hade nog hellre haft slöjd och bild som vi annars skulle haft. När jag hade slutat åkte jag och hade tennis och nu är jag hemma och ska gå och laga mat. Värsta mästerkocken man är.




TV

Imorse gick jag upp halv sju för att åka på morgon tennis träning (jag har egentligen sovmorgon till tio). Men sen så kommer inte tränaren!! Så jag gick upp helt i onödan, kunde ha sovit istället. Efter skolan gjorde jag jättegod smoothie på mjölk, kvarg, hallon och jordgubbar. Sen var jag på gymmet i tre timmar och till middag gjorde jag fina små potatis pannkakor. Kan visa bild på smoothien och pannkakorna sen! Och kanske lägger upp recepten också... Men nu ska jag kolla vidare på TV.


Fruiiit

Jag är helt död efter gymmet idag. Och imorgon ska jag ha morgonträning i tennis och så ska jag gymma på eftermiddan. Hur ska jag orka egentligen?! Kommer ha sån träningsvärk. Men det är ju värt det, vad gör man inte för beach 2013? Nu ska jag äta massa frukt (har seriöst blivit beroende) och det är sååå gott. Perfekt när man har godisförbud.


Oh no måndag imorrn

Bloggade inte igår för jag var för trött. Gjorde inget speciellt, jobbade i cafeterian i min tennishall hela förmiddan, sen hade jag tennislektion och sen åkte jag hem och kollade på nördiga filmer hela kvällen. Idag vaknade jag vid nio, åt frukost och åkte till pappas jobb, jag tog med min dator haha. Ska läsa lite i min historie bok sen (vi har typ 40 sidor?!). Ska möta en kompis på eriksdalsbadet klockan två och då ska vi gymma. Sen kommer en annan kompis och vi ska köra spinning och core. Jobbigt med roligt!



Nu kör vi plugg för hela slanten! Eller inte... Kommer bara orka läsa typ fem sidor haha. 

Helt slut

Såg nyss att jag skapade den här bloggen igår för exakt ett år sen, grattis i efterskott haha. Jag kom till gymmet lite sent, skulle vara där tre men missade bussen för at SL:s tidtabell inte stämde så fick gå hela vägen (och med mitt lokalsinne så tar det längre tid än för en vanlig person att gå framochtillbaka). Men kom iallafall bara en kvart sent. Jag och Elin sprang på rullbandet så vi höll på och dö innan yogan och efter den var det ett styrkepass. Asså gud vad jobbigt det var, är helt slut. Men kul var det också!



Ska hoppa i badet nu och ha det mys med mig själv, forever alone haha. Snart är det 14:e februari...




Fika med mami

Nu sitter jag på Wayne's med mami efter utveckligssamtal i skolan. Sen ska jag bara hem och hämta gymkläder och sen åker jag och gymmar hela eftermiddagen. Bra slut på veckan enligt mig!


Fitspo

Idag har det varit en lång dag precis som alla andra torsdagar. Utställingen var lite mindre äcklig och verklig än vad jag tänkt mig, vilket var bra. Men vi kom tillbaka till Stockholm trekvart för sent så jag behövde nästan skynda mig till ridningen ändå, vilket var mindre bra. Imorgon ska jag gymma hela eftermiddan, yoga core och maskiner. Måste verkligen börja träna allvarligt nu. Vill vara nööööjd. 


Såhär ska jag tänka ↑ Börja äta bättre och träna mer.

Mot Tom Tits

Ska gå om ca 20 minuter, min klass ska träffas på Södra Station innan vi åker till Tom Tits. Jag har typ ont i magen för att jag inte vill följa med. Hjälp. Men jag får hoppas att min matsäck hjälper.



Jag har en liten burk med frukt, en blodapelsin, vitamin well fläder, choco bar, chokladmuffin och plättar med sylt och socker. Åååh, vill bara äta allt nu, det ser så gott ut. Det ser skitmycket ut men jag kommer nog vräka i mig allt. Åhnej inte bra.

Tidning och fruktmys


Hallonsylt


Köpte plättar till morgondagens matsäck och vi hade ingen hallonsylt hemma så jag fick stå och koka sylt innan middagen. Gott med färsk nylagad sylt till plättarna imorgon! Man tar lika mycket hallon som syltsocker, alltså om man har 500g hallon så tar man 500g syltsocker, svårare än så är det inte. Sen är det bara att koka upp tills det blir en smet och hälla upp i fina burkar och vips så har du hemlagad sylt som smakar mycket bättre än i affären.

Varning för äckliga bilder

Idag var jag i skolan som vanligt, på håltimmen gick jag hem. Sen var det tillbaka igen och ha spanska och efteråt gitarr. Jag har typ aktivitet efter skolan alla dagar i veckan, och t.o.m på helgen! Kan fixa ett veckoschema över mina aktiviteter så får ni se hur mycket det är. Ska gå och handla med mamma, främst matsäck till imorgon för då ska min klass åka till Tom Tits och kolla på body worlds och på bilderna som jag sett på google så verkar den inte så trevlig. Men det som annars är trevligt är att jag börjar nio och slutar ca halv tre imorgon så jag kommer hinna till ridningen! Såna här saker ska vi se imorgon. P.S det är riktiga snubbar 



Jag tror inte jag vill följa med längre D: Jag får väl typ "gå på toa" hela tiden så kanske jag slipper lite.
 

Forever young



Åh finaste bilden typ. 

Idag slutade jag en timme tidigare än vanligt så jag gick hem och åt lite mellis innan jag åkte och hade tennis. När jag kom hem var jag helt ensam för min mamma och syster var på gymnasie öppethus och min pappa jobbar. Jag hoppade direkt ner i ett varmt bad och tvättade håret så nu känner jag mig fräsch. Nu håller jag på och lagar mat och taggar inför Svenska Hollywood fruar ikväll, och det är typ sista avsnittet. 

Trött

Jag och Emma var på gymmet, körde ett pass som var döjobbigt och sen körde vi lite maskiner och stretch. Väldigt intressant. Hon följde med hem och åt och vi har flummat typ hela dan. Hon gick för ett tag sen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Kollar väl på TV och äter hallon, standard haha. Men det tycker jag ändå att jag ska få äta, det är ju ganska nyttigt liksom. Imorrn börjar jag tidigt och jag orkar verkligen inte. Fast tror att jag slutar en timme tidigare eller nåt, då åker jag till tennisen och väntar på att den ska börja. 


Mat är min pojkvän


Har typ börjat baka rätt ofta, äter massa och ja det är typ det jag gör. Haha jag har typ inget liv, äter tränar och gör läxor. Och jag är ledsen att typ alla mina inlägg handlar om mat. Måste börja bli nyttig och inte äta massa hela tiden bara för att. Men idag slutade vi tidigare och då gick jag hem till Emma och vi har bakat chokladbollar. Och det är precis det här jag menar att jag ska MÅSTE sluta med. Iallafall, snart ska vi dra iväg och gymma så får väl hoppas man bränner lite, vi ses!


Fruktsallad


Sitter nu vid TVn och äter massa god frukt och dricker te. Sen blir det nån random film och sen ska jag sova. Fast lite plugg måste jag också göra, har glosprov imorgon... Efter skolan så åker jag väl hem och kanske hinner med lite bloggning men sen ska jag gumma med Emma. Ni får ha det så bra!


Söndag

Idag har jag i princip bara ätit. Och pluggat för den delen. Standard söndag liksom. Och åh vad jag inte vill att det ska va skola imorgon, vill bara vara hemma och slappa. Men jag har ätit frukost och lunch och därimellan frysta hallon i mängder. Översatt en text till spanska och övat glosor har jag också gjort. Igår skypade jag med en kompis som sa att vi hade läxorna till imorrn och jag trodde vi hade dom till onsdag så det var bara att sätta sig och göra det idag. Förutom det här har jag inte gjort nånting, tråkigt liv man har.


Rymdhallon
 

Frappuccino caramel

Gjorde egen frappuccino idag som "lördagsgodis". Har ju godisförbud så får äta annat gott istället. Hade faktiskt inte gjort det på jättelänge men det blev nog den godaste jag gjort. Den smakade precis som på starbucks, och det får mig att längta tillbaka och längta till USA ännu mer. Åh, asså jag dör ni måste verkligen prova att göra det här, det är typ det godaste som finns. Och det är faktiskt inte alls svårt, vi har tillochmed hittat på vårt recept.


 
Ingredienser:

is
vaniljglass
blandat kaffe
kolasås

Topping:

grädde
kolasås
minimaränger

Man får beräkna hur myckt det ska vara av varje ingrediens beroende på hur många man är och hur man vill att det ska smaka, ta så att du tror det blir bra, man får pröva sig fram!

Gör så här:

Ställ fram glassen så den tinar, vänta tills den är mjuk och nästan lite geggig. Mixa (med en vanlig mixer) 3/4 av isen och häll sedan i resten av den. Lägg i glassen och mixa tills det blir till en tjock smet (var beredd på att du kommer få stanna mixern och röra om lite då och då för att det ska bli bra). Häll i kaffet och mixa lite till. Sen häller du i lite kolasås så att det inte ska smaka alltför beskt, och nu rör du om istället för att mixa. Häll upp i glas och lägg på toppingen. Klart!





English breakfast

Imorse bakade jag scones för första gången på evigheter. Och för att inte göra vanliga tråkiga hade jag på lite vallmofrön på varje bröd, och det blev jättegott. Till det drack jag ju såklart te, det ska man ju göra när man äter scones. Observera att koppen inte passar ihop med rubriken haha.


Mitt på dan följde jag med min familj på öppet hus på Nacka gymnasium för att min syster snart ska söka in. Efter det åt vi på subway och åkte sen till tennislektionen som jag har klockan tre på lördagar. Lite dum tid, eftersom den är mitt i helgen så man kan typ inte göra nåt med kompisar eller så. Men iallafall, vi åkte hem, jag och mamma har handlat mat och så har vi ätit pasta carbonara till middag. Alltså har typ inget speciellt hänt idag.




Min dag

Idag har det varit en bra dag. Slutade skolan tjugo i tolv, gick till stan med Elin och Emma, vi gick till Urban Outfitters och jag bytte en grej som jag inte riktigt var nöjd med (visar sen). Sen tog vi en lång fika på espresso house som var svindyr men god. Stor varm choklad, grillad bagel och chokladmuffins. Efteråt gick vi till NK och flummade runt, sen åkte Emma hem och jag och Elin åkte till gymmet och yogade. Elin gick hem men jag stannade kvar på ett pass till. Både Emma och Elin ska få gymkort så då ska vi gymma tillsammans, skitkul! Men efter åkte jag hem och åt färdigmat och till efterrätt bananasplit. Nu sitter jag här hemma forever alone för mamma kör hem min syrras kille (såklart följer min syster med då), pappa är borta så jag är hemma ensam nudå och kollar på en äcklig krokodilmördar film. Godnatt.

 


Skumbad

Idag hade vi längsta dan i skolan, halv nio till halv fyra. Och sista lektionen har man ju såklart med den läraren som aldrig släpper tidigare. Men kom iväg till stallet iallafall, lite sent men tur man har fina kompisar som hjälper till. Fick min favvoponny som är den finaste i världen och det gick jättebra.


•Glöm inte att följa mig på Instagram, heter josefinelundquists där•

När jag kom hem tände jag rökelse och hoppade ner i ett skumbad, brukar inte ha rökelse men köpte tre paket på Indiska häromdan för jag hade ett presentkort som gick ut, och det luktade sååå gott! Nej nu ska jag nog ta och kräma mig med en bodybutter från victoria's secret som luktar svarta vinbär och vanilj och sen göra lite chaite och skära upp frukt, sätta mig i soffan och mysa framför tvn det sista innan jag ska sova.

Amerikanska pannkakor



Gjorde amerikanska pannkakor till middag idag, och dom blev hur goda som helst! Typ min nya favoritmat om man nu kan kalla det mat haha. Jag stekte smeten i en pepparkaksform så att det skulle bli ett hjärta, och som ni kanske ser så toppade jag den med frysta hallon och chokladsås. JAG DÖR va gott det blev alltså. Om ni vill ha receptet så får ni kommentera så lägger jag upp det.

Det gick bra på gitarren, det var några nya och inga var så proffsiga som jag trodde. Faktum var att jag var typ den enda som kunde hänga med + en annan tjej. Jag gillar egentligen inte att säga att jag är bra på nåt, tycker bara att jag låter väldigt skrytig. Ni ser, nu lät jag skrytig. Åååh vad jobbigt det blev nu haha.


Rosa dator



Såhär ser skalet ut som jag köpte i måndags på Apple Store i Täby centrum. Färgen heter raspberry och det kostade 429kr. Nu är min dator skyddad mot repor + att den är snygg så det kan ju inte bli bättre! 

Idag var jag i skolan och vi hade lång rast så jag, Elin och Emma gick hem till mig och åt upp kladdkakan som jag och Emma bakade i måndags. Sen hade jag bara en timme spanska innan jag slutade. Min buss mot första gitarrlektionen går om en kvart ungefär, så måste skynda mig lite. Har inte övat nånting under lovet så kommer typ vara sämst i gruppen men skitsamma. Nu måste jag gå, vi ses!

Seg tisdag

Började halv nio och slutade tjugo över tre. Direkt efter skolan spelade jag tennis och nu har jag kommit hem och ska snart ta en dusch innan middag. Har glosprov och SO-läxa till imorgon som jag inte kan nåt om och plugga är verkligen nåt som jag inte orkar göra idag. Sen måste jag öva lite gitarr för den börjar imorgon men kommer nog inte hinna så kommer antagligen komma dit som en retard och så kan alla andra som proffs. Haha, ni får ha det bra, puss.



Åhgud har fortfarande på mig träningströja :/

Cheesecake recept



Ingredienser:

4 ägg
1,5 dl socker
skalet av en apelsin
200g mascarponeost
4 dl grädde 

Till botten:

ca 25 pepparkakor eller 150 g (går bra med digestive också)
50 g smör

Gör så här:


Krossa pepparkakorna till lagom små bitar (jag använde en mortel). Smält smör och blanda med pepparkakorna och tryck ut som botten i en smörad form (jag använde en springform). Sen separerar du äggen och läger vitorna i en bunke och gulorna i en annan. Häll i sockret med gulorna och riv i apelsinskal, vispa till en fluffig smet. Lägg i mascarponen och rör så att det inte blir några klumpar. Vispa äggvitorna så att dom blir ett hårt skum och vänd ner i smeten och rör om. Häll all smet i formen och jämna ut med en slickepott. Sätt folie över och ställ i frysen och där ska den stå minst över natten. Ta fram den kanske tio-femton minuter innan du ska äta den så att den går lätt att skära i bitar. Lägg på goda bär eller nåt annat som gör cheesecaken personlig. Sen är det bara att äta!


Kladdkaka

Slutade vid halv två idag, så gick jag hem och bakade en kladdkaka med min kompis Emma. Hon är allergisk mot ägg så vi gjorde en utan ägg (men nähä) och den blev lika god som en vanlig. Sen tog vi bussen tillsammans till skanstull för jag skulle till gymmet och hon tog tunnelbanan hem. Efter gymmet med mamma åkte vi till Täby Centrum (vilket tog typ en timme) och det var mycket större än vad jag trodde! Men jag köpte iallafall ett jättesnyggt cerisrosa skal till min macbook (den är så snygg nu) på Apple Store, tre paket rökelse från Indiska och en burk till mitt smiknbord. Kan lägga upp en bild på min dator en annan dag.


Det var kladdkakan som jag och Emma bakade. Vi åt halva, asså vilka tjockisar haha. Men har precis tagit en varm dusch och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon slutar jag tjugo över tre och åker direkt till tennisen så kommer inte hinna blogga. E väl hemma vid klockan sex eller nåt.

Frukost

Har blivit beroende av frysta hallon nu de senaste dagarna så dagens frukost består av det, drickyoghurt och prickigkorv macka. Har sovmorgon till tio idag, känns lite jobbigt eftersom jag hade till elva förra terminen. Efter skolan går jag hem (kanske bloggar) och sen åker jag till gymmet en timme. Efteråt ska jag typ till Täby centrum och kolla på skal till min mac. 


Mysmiddag

Idag har jag varit på konfirmationsträff från elva till tre. Sen gick jag hem där vi hade gäster (jag kom efter gästerna, failat jag vet). Vi har ätit hamburgare och nu ska vi äta cheesecaken som jag och mamma gjorde igår. Imorgon lägger jag upp receptet med bättre bilder. Känner mig lite osocial som bloggar nu när vi har folk här så ska sluta nu.


Urban Outfitters



I torsdags efter ridningen var jag inne på Urban Outfitters och kollade in rean. Asså dom har sjukt fina kläder, blir typ kär i allt dom har. Men fick iallafall med mig två helt underbara grejer därifrån, och till grymt bra pris. Kommer lägga upp vad jag köpte i ett annat inlägg när jag får tid.

Idag har jag inte gjort så mycket. Spelade tennis klockan tre och sen åkte jag hem, duschade, åt middag, liksom standard lördag typ. Men imorgon ska jag ha konfirmationsträff och sen på kvällen har vi gäster så kommer typ inte kunna blogga, men vi får se om jag hinner sticka in ett inlägg. Nu på kvällen har jag och mamma gjort en apelsin och pepparkaks cheescake som vi ska ha som efterrätt imorgon och nu står den i frysen. Får se om jag hinner knäppa några kort imorgon när den är färdig så kanske det kommer upp recept på bloggen. 

Gårdagen

Igår var jag i skolan och vi fick ett nytt schema som verkligen inte var bra. Våra lärare drog in sovmorgonen med en timme bara för min grupp (jag går i grupp A) och så slutar vi senare på tisdagar och torsdagar, just dom dagarna då jag behöver sluta någorluna tidigt. Förut slutade vi tjugo över tre men nu slutar vi halv fyra. Nu kanske ni tänker "ja men tio minuter är väl ingenting?". Jo för mig, för min buss och tunnelbana som jag måste hinna med går typ 25 över tre och då kommer jag inte hinna.


Såhär ser mitt schema ut, förlåt för att det är en så dålig bild men jag tog den med mobilen.

Men efter skolan gick jag hem och sen yogade jag på Eriksdalsbadet med en kompis. Efter det gick jag på ett annat pass och sen åke jag hem och åt pizza. Fredagskvällar är verkligen bäst, man kan bara ta det lugnt och tänka att man har hela helgen framför sig.

Nyårslöften

Kunna gå ner i split eller spagat till årets slut. Såklart vill jag ju kunna det innan men det är bättre att ha långsiktiga mål för då blir det lättare att klara av enligt mig (oj vad fult det där sista lät). 

Träna! Asså inte som värsta bodybuildern utan typ så jag mår bra (haha åh vad klyschigt). Jag vet det är värsta classic nyårslöftet... Men typ så jag får bättre självförtroende, det ligger typ på noll just nu så måste göra nåt åt det, haha. Åh gud vad deep.

Inte stressa så jävla mycket för skolan. Förra terminen var första terminen med betyg för oss och jag stressade upp mig alldeles för mycket och pluggade som en gris så jag vet inte hur jag ska hålla betygen nu, har värsta ångesten. Antagligen kommer jag väl bara fortsätta hårdplugga för att inte sänka betygen.


Försöka att inte lägga ner bloggen under året. Visst, det kan bli depp-perioder då jag inte kommer orka blogga eller tider då jag bara inte har lust eller då jag inte kommer ha tid. Våra lärare har ju en tendens att ha stora jobbiga prov typ hela tiden så måste ju iallafall plugga nåt så man inte får F. Men målet är iallafall att jag ska blogga under hela året, med eller utan bloggpauser, bara att jag inte ska lägga av helt.

Haha oj märkte nu att alla grejer är fett deep. Då kan jag lägga till ett till nyårslöfte: Don't worry be happy. Det låter bra tycker jag. JAG SKA TÄNKA POSITIVT OCH GÖRA GREJER SOM GÖR MIG GLAD!

Nu: mot gymmet!

Nu bloggar jag bara lite snabbt innan jag ska iväg till gymmet med mamma och syster. Fick idag veta att vi typ kommer sluta tio minuter senare varje dag för att lärarna vill ha längre rast?! Så jag kommer inte hinna med bussen som jag ska ta till ridningen på torsdagar så jag kommer typ inte komma i tid :/ får fixa så att jag typ får gå tidigare eller nåt. Men nu ska jag byta om till träningskläder och sedan sticka till gymmet för att kötta. Beach 2013 here we come haha!


Tio saker

Jag älskar glass! Det är typ det godaste som finns, godare än godis.

Jag ställer alarm på min mobil typ kvart i sju varje morgon men sätter på snooze så många gånger så klockan blir typ halv åtta, haha.

På höstlovet var jag i New York under stormen, perfekt timing liksom... Alla affärer var stängda!

•Jag har haft fyra olika husdjur: Fiskar, ödlor, hamster och vandrande pinnar.

Min favoritfilm är Remember Me, Robert Pattinson (huvudrollen) är världens snyggaste person.



•Just nu har jag godisförbud och jag ska ha det fram till sommarlovet.

Det ämnet jag gillar sämst i skolan är SO, det bästa är väl hemkunskap (om man kan kalla det ämne).

•Dom senaste dagarna har jag kollat på massa filmer, säkert 10 stycken på en vecka.

Jag redigerar mina bilder i pixlr, typ det enda redigeringsprogrammet jag förstår mig på.

•Jag tycker CocaCola light och zero är godare än vanlig cola.

Tyckte ni att det här var ett roligt inlägg? Skulle ni vilja att jag gjorde fler såna här? Annars får ni gärna ge andra tips, tar emot alla förslag. Ikväll börjar den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar, så hade tänkt kolla på det och sen ska jag lägga mig (innebär typ en timmes instagram innan jag sover men, haha.) Ses imorgon!

Första dagen

Idag var det då första dagen i skolan efter jullovet. I morse när mobilen ringde visste jag inte var som var upp eller ner för jag var så trött, jag satte säkert på snooze fem gånger innan jag orkade gå upp. Själva dagen i skolan var väl inte sådär jättejobbig, fick veta att vi skulle få en ny mattelärare och en timme mindre SO (yay!) i veckan. Förra terminen hade vi 4 timmar och det är alldeles för mycket enligt mig. Har inga bilder på min nya dator så får ta en webcam bild igen, sorry. Ska fixa ett tiosaker-inlägg senare och så ska jag försöka ladda över lite bilder till datorn. 


Kände att jag passade som groda. Förövrigt så var det typ såhär jag kände när skolan slutade idag.

The Vow


Asså gud jag dör för denna film. Så fin men samtidigt så sorglig. Jag såg den nu i eftermiddags för jag behövde vila efter att ha städat hela dagen. Man dog för Channing Tatum, han är så jäkla snygg! För att inte berätta för mycket så kan jag säga att den var sjukt sorglig, så den här filmen ska man inte se om man inte vill gråta. Jag gråter inte särkilt ofta för filmer, men till den här gjorde jag det. Och tanken på att den är baserad på en verklig händelse gör att man bara gråter ännu mer, att det faktiskt har hänt.

Skola imorgon

Blä, vill inte att skolan ska börja. Jag vill hellre ha lov, sova tills man vaknar, mysa runt i pyjamas, kolla på filmer och äta godis hela dagarna. Inte behöva gå upp klockan sju för att gå till skolan och sedan ha massa läxor och prov och inte få tid över till att bara ta det lugnt. Varför måste loven kännas så korta och skolveckorna så himla långa? That's the question.


Skridskor



I eftermiddags kom pappa med förslaget att vi skulle åka skridskor. Jag hade inte åkt sen förra vintern så jag var osäker men följde med för att inte bara sitta vid datorn hela dagen. Efteråt drack vi varm choklad och åt kakor, det var riktigt mysigt, sådär vintermysigt. Fast samtidigt vill man ju bara åka bort till ett varmt land som typ alla andra gör. Australien, åh herregud. Där är det typ 40 grader nu. Gaaah.

6:e januari 2013

Nu ska jag börja blogga igen har jag bestämt. Skulle ju gjort det efter sommarlovet 2012 men så blev det ju inte som ni kanske har märkt haha. Jag ska blogga om mitt liv som det är, kanske lite foto och andra vardagliga saker. Vi får väl se hur det blir! Men som vilken annan bloggare som helst så kan jag väl fråga vad ni vill att jag ska blogga om? Släng in en kommentar om det är nåt ni vill att jag ska skriva om. Jag ska snart göra ett inlägg om mig, och det kanske, KANSKE blir en videoblogg, vi får se. Beroende på vad ni vill hihi :)



Här får ni en bild på mig sålänge, man ser ju väldigt bra hur jag ser ut också haha. Men i varje fall, jag har pyjamas på mig och har gammalt smink runt ögonen så ser helt fhd&%"1 ut.

RSS 2.0