morningwalk

Gick upp sju och snörade på mig skorna för att gå en promenad innan frukost. Det är så skönt att bara gå runt och inte tänka, man blir piggare också! Har ätit klart min frukost nu och ska snart till skolan. Vi ska bara se en kort film, ha lite quiz och sen slutar jag. Drar nog till gymmet efteråt och sen på kvällen ska jag på studentfest så det blir en skön fredag. Jag bloggar senare!


all black



Idag har vi föreställning i skolan och jag ska uppträda med dans. Alla dansare ska ha helsvarta kläder så jag letade fram en gammal v-ringad tröja från tommy hilfiger och så har jag jeggings från calvin klein till det. Jag försökte också sminka mig lite extra, har på mig eyeliner och ögonskugga fast det syns inte på bilden men snyggt blev det. Hoppas nu att föreställningen går bra, själva storyn är väl inte den bästa men innehållet får vara bättre. Nu dansar vi gärnet! kram 

choconana pancakes

 

Åh jag bara älskar sovmorgnar.

Det här var nog den godaste frukosten jag någonsin har ätit om man bortser från hotellfrukostar. Jag gjorde vanliga bananpannkakor men så hade jag även i kakao, kanel och vaniljpulver. Förlåt att jag svär men fyfan vad gott det var. Byggde ett litet torn av dem och så hade jag kvarg, frysta hallon och äpple på de olika lagrena. Welcome to heaven!

Stylight

Jag har hittat en jätterolig och inspirerande internetsida som heter stylight, en slags modesida där man hittar inspirerande collage, hjärtar produkter man tycker om osv. Jag tänkte berätta lite om vad man gör där!

Man skapar sig ett eget konto, sedan kan man göra massor av olika saker. Man skapar boards som är som ett slags inspocollage där man lägger in bilder, klädesartiklar, text och musik. Produkterna du vill lägga in i dina boards hittar du direkt på stylights hemsida, och om du vill köpa en produkt kan du gå direkt till hemsidan som säljer genom att trycka på "till butiken". Så allt du hittar på stylight finns att köpa! Mina boards som jag har gjort kan ni hitta här! -> http://www.stylight.se/josefinelundquists/?tab=boards ni får gärna hjärta dem!

Och om du söker efter en specifik produkt till en board kan du hitta den väldigt enkelt. Kategorierna är bra uppdelade, under klänningar kan du hitta festklänningar, sommarklänningar, korta klänningar, maxi klänningar osv. Om du vill hitta skinnjackor går du in på jackor och så finns det en hel underkategori som heter skinnjackor där du kan hitta hur många som helst! Sidan är lätt att förstå, enkel och snygg design!

Jag har gjort en board med strandkläder som jag jättegärna skulle vilja ha, hela boarden hittar ni HÄR men ni kan även få ett litet smakprov med en bild.


USA bikinin är ju en sån alla vill ha, jag kommer ihåg förra sommaren då alla hade liknande. Den vita var ju bara hur snygg som helst, och tänk till en solbränd kropp? Dör vad snyggT! Den orangegula bikinin tycker jag är ashäftig, lite sådär ombrestyle solnedgång aktigt. Men den snyggaste är ändå den här bikinin -> http://www.stylight.se/Produkt/Pepe-Jeans/Pepe-Jeans-Kuhli-Bikini-Roze/ som är vrålsnygg! Till bikinisarna har jag lagt in snygga flipsflops och ballerinaskor, men även accesoarer som inte syns på bilden.

Surfa in nu på http://www.stylight.se nu och skapa ett konto och börja inspirera!!!!!! Boardsen går snabbt och enkelt att göra, det finns tusentals produkter att välj bland. Du kan flytta runt artiklarna i din board så det ser snyggare ut, lägga in egna bilder, text och musik så blir det jättefint! Ni får gärna kommentera vad ni tyckte om sidan ha kul nu!

fitspo x5

Är riktigt trött efter gymmet idag men hard work pays off som man säger? Ska gå och ta en lång varm dusch och tvätta håret för att vara fräsch inför imorgon då vi har föreställning i skolan, jag börjar kvart i ett så jag tänkte ta en sovmorgon. Å andra sidan ska jag vara där till typ nio på kvällen då vi måste repetera massor och ha två föreställningar så jag kommer vara så jäkla trött efter, ni ska bara veta hur trött man blir efter att ha dansat timtals varje dag i nästan två veckor. Även om det är kul så ska det bli skönt att det är över, vi har ändå inget kvar att göra den sista veckan för då måste betygen vara satta. Antagligen blir det väl städning, roliga aktiviteter osv som är standard innan sommarlov. Här kommer lite fitspo!






Collage från google. Nu: middag!

14 dagar

 

Har precis hällt i mig allt på bilden: blåbärsyoggi med hallon, chaite, smörgåsrån och tomater. Vaknade med ett extra bra humör idag för nu är det bara två veckor kvar till skolavslutning! Jag minns när det var hundra och sen femtio, det känns som det var igår. Grymt att tiden går snabbt så man snart kan få sommarlov och få leva på riktigt! Kram


efterlängtad video



Jag slutade tidigare än väntat idag så jag och Emma skyndade oss hem för att spela in videon. Jag vet att Emma är med på typ alla mina videos men jag tycker det känns bättre än att sitta och prata själv mot en kamera.  Hela eftermiddagen har jag varit ute i Hammarby sjöstad och haft gitarrkonsert, det gick bra men det tog sjukt lång tid för det var massor av andra som skulle uppträda så därför har jag inte hunnit blogga. Hoppas ni gillar videon! obs: har bytt videofyme konto för det andra fungerade typ inte men videosarna på det gamla finns fortfarande kvar så ni kan ändå kolla på de om ni vill! Det nya kontot hittar ni HÄR och det gamla HÄR! Följ mig gärna :)

Brakfrukost

Var riktigt hungrig i morse så jag gjorde en stor frukost på allt jag hittade typ. Knäckemackor med keso, avokado och tomat och lite frukt plus smoothie och grönt te. Nu är jag skitmätt men det är ändå bra för då kanske jag orkar mer, igår var jag trött o hungrig hela dagen, lunchen i skolan var äcklig och vi slutade halv fyra. Hoppas jag slutar tidigare idag så jag hinner spela in videon, vi hörs!


svar


Presentvideon kommer jag göra i veckan, jag lovar. Jag skulle ha gjort den idag för jag trodde vi skulle sluta någorlunda tidigt men nej vi slutade halv fyra. Jag blev rätt så irriterad på det för vi brukar sluta halv två och alla andra slutade runt tolv förutom dansgruppen, så det är anledningen till att jag inte gjort videon så ni vet det. Jag ska försöka hinna med det imorgon efter skolan men vi får se beroende på hur sent jag slutar, ska nämligen ha uppvisning med min gitarrgrupp hela kvällen så då kan jag inte spela in videon.

Somsagt slutade jag sent idag plus att det var vidrig kalops i skolan så jag bokstavligen rusade hem för att trycka i mig en fet macka med keso och skinka innan jag och Emma åkte till gymmet och köttade. Köpte sushi efteråt som jag tyckte jag var värd, såå himla gott det är alltså. 

nyinflyttad


För några dagar sen hörde jag att det krafsade utanför köksfönstret men brydde mig inte så mycket om det. Senare ser jag att det är en koltrasthona som har byggt bo på fönsterbläcket! Nu tittar vi där varje dag för att se om hon fortfarande är kvar och i lördags hade det tillochmed kommit ett litet ägg (jag tog andra fotot när mamman inte var där förstås). Och det verkar som hon trivs, för igår hade det blivit ett ägg till. Nu får vi bara vänta och se ifall det blir några ungar, det skulle vara så himla kul att se!

ny vecka...

...och det betyder måndag. Jag har iallafall ingen ångest för skolan eftersom allt (nästan) är över och nu väntar vi bara på sommarlovet. Dock är det rätt så stressigt med alla dansnummer vi ska ha hunnit göra till vår föreställning i skolan. På torsdag kör vi och då ska vi ha fem nummer klara och repeterade, förra veckan hann vi bara göra två nummer haha. Jag vet inte hur vi ska hinna, det kommer bli hur stressigt som helst i vilket fall. Igår var det ju morsdag och på kvällen gick jag lite snabbt och köpte rosor och choklad till min mamma, det verkade som att hon blev glad. Jag har iallafall världens bästa mamma!



Love you till the moon and back. 

tjugofemte


Gjorde bananplättar till frukost som blev rätt så misslyckade. När jag skulle vända de så föll de bara ihop men det blev gott ändå, det är ju smaken som räknas. Och jag dör vad gott det är med frysta hallon och keso till, ni måste prova det är lätt den bästa frukosten! Ska nu under dagen städa iordning mitt rum som är ett kaos och sen duka och fixa inför min tjejmiddag ikväll. Ska gå och hyra några bra filmer som vi ska titta på också, tips?

taconight


Min pappa är bortrest och min syster har födelsedagsmiddag med sina vänner så jag och mamma fick äta tacos ensamma vid köksbordet lite mysigt sådär på en fredagskväll. Hade ett dödligt jobbigt no-prov i skolan idag och det var för lite tid enligt mig så sista frågan gick rent åt helvete men det var typ en av 20 frågor så jag hoppas det gick bra ändå. Och det var sista provet/läxan för terminen så jag bryr mig inte, nu är det slut och mitt liv kan börja haha.

Efter helvetes provet gick jag i alla fall hem och drack en smoothie innan jag pallrade mig iväg till gymmet HELT SJÄLV. Är stolt över mig själv att jag gick utan att ha roligt sällskap, och det gick skitbra så jag är mer än nöjd! Kollar på semifinal av let's dance och snart blir det yollibox och färska jordgubbar, fredagsmys yesyes ❤ 

black&white

Godmorgon torsdag! Den här veckan har gått väldigt fort men ja tiden går ju fort när man har roligt. Om man jämför så gick förra veckan jättelångsamt och det var nog för att jag hade så himla mycket att göra och att det var massa läxor och jag var trött osv. Nu dansar vi bara i skolan och det är ju rätt kul så då går tiden fortare, göött! Gjorde en jättegod smoothie till frukost gjord på vaniljyoghurt, kvarg, frysta hallon och fryst banan (tips att ha i, smoothien blir kallare och mer glassig). Sen hade jag även i lite kanel och vaniljpulver och det smakade typ kakglass haha så jag är nöjd ;) här får ni en bild från instagram imorse, heter josefinelundquists där. Har på mig en tröja från ginatricot och jeans från levi's.




Svar angående videoblogg


Idag har jag slappkläder eftersom vi har dans hela dagarna i skolan. Tröjan är från aeropostale!

Det är några som har önskat att jag ska göra ett inlägg, helst videoinlägg, där jag visar upp vad jag har fått i födelsedagspresent. Och såklart tänker jag göra det men jag kommer vänta till efter helgen för då har jag en liten tjejmiddag och om jag får några presenter då blir det bättre om jag visar upp allt på en gång. Så någon gång efter helgen kommer jag göra en videoblogg och visa upp allt jag har fått, från min födelsedag och från tjejmiddagen. Hoppas ni blir nöjda! :)

strawberries

Dagens frukost blev havregrynsgröt med jordgubbar och mjölk, gott var det. Nu dricker jag en kopp te och ska alldeles strax gå till skolan, idag blir det dans igen, kommer ha det typ varje dag nu. Det är väldigt skönt att inte ha lektioner plus att det är ganska kul att dansa och så är dansläraren fett chill. Sommarlov nu om exakt tre veckor, gaaah!!


eriksdalsbadet


Jag ser helt konstig på första bilden och på andra bilden har jag en hårgrej mitt i ansiktet märkte jag nu... Men whatever jag får bjuda på mig själv!

Igår var det jättevarmt så innan jag och Emma åkte till gymmet hämtade vi badkläder och bestämde att vi skulle bada på utebadet eftersom det var årets första dag det var öppet. Jag var helt slut efter maskinerna på gymmet så det var så skönt att få svalka sig i poolen sen. Dock blev det lite kallt när solen höll på att gå ner, jag frös som tusan när vi skulle ta hoppbilden haha. Idag var det en lugn dag i skolan och sen hade jag tennis, inget speciellt hände egentligen. Ni får ha det bra så hörs vi imorgon!

smoothie

 
Förlåt för dålig kvalité på bilden men iphonekameran är inte så bra. Idag har jag iallafall gjort en smoothie som blev jättegod, jag hade i en deciliter yoghurt, en halv banan, en deciliter hallon och 1/2 deciliter blåbär. Har också gjort två små knäckemackor med keso och skinka, jag tycker det är en perfekt kombination. Kollar nu på vampire diaries och ska gå till skolan om typ en halvtimme. Berättar mer om gårdagen ikväll så kolla in då! :)

ny vecka

Igår vann ju sverige hockey-vm som alla redan vet och det enda på hela matchen som jag såg var de sista tjugo sekunderna. Jag gillar inte att kolla på sport över huvudtaget men när sverige vinner så är det ju grymt haha. Börjar nio idag, brukar börja tio så det är lite segt. Vi ska ha teaterveckor i skolan nu i två veckor framåt så det blir inga vanliga lektioner, vi ska bara hålla på med en föreställning typ. Och ändå sätter lärarna in två prov! Så dåligt när det inte ska vara något.. Men iallafall, jag hann inte göra pannkakor idag till frukost eftersom jag börjar tidigare så jag gjorde yoghurt med hallon, smörgåsrån med keso och salami och en kopp te som jag ska dricka nu. Vi ses senare!


esc


Har precis ätit middag, grillad mat är bland det bästa och så såg det så gott ut så jag var tvungen att fota. Det blev spett med fläskfilé och champinjoner, majskolv och halloumi, såå gott! Gårdagen var bra, hade sportdag med skolan så spelade badminton och provade capoeira. Gick till gymmet efteråt och så på kvällen gick familjen till friday's och jag åt världens största revbensspjäll och även en frozen cappuccino på det, gud jag var i himlen. Åkte ut till landet på kvällen och imorse började jag dagen med att gå en kort powerwalk innan jag skulle måla knutar på en stuga här ute. Nu ska jag fixa nåt gott och så blir det mys med eurovision, tycker ingen verkar bra men är det hemmaplan så är det. 

happy birthday to me


Detta är tidsinställt

The birthday kid is in tha house man! Är fjorton år nu, gaah känns sjukt även om det bara är en siffra och att jag inte känner mig en dag äldre än igår. Jag föddes typ exakt nu för 14 år sen, kl 17.17 den 17:e maj (enligt födelsebevis eller nåt sånt haha). Bästa känslan tycker jag är kvällen innan då man inte kan sova och bara tänker på att man fyller år dagen efter. Älskar såklart även morgonen då man hör familjen i köket och låtsas som att man inte är vaken när de kommer in och sjunger. Födelsedan e fett mysig, man får blåsa ut ljus, öppna presenter, äta massa onyttigheter, få massa fina grattisringningar och sms från släkt och kompisar, gå och berätta för alla att det är ens födelsedag o.s.v. Älskar att fylla år, en av de bästa dagarna på året! :)

sista dagen som trettonåring


bild från imorse.

hejsan! Idag har dagen rullat på hyfsat förutom att jag hade ett prov och slutade försent. Imorgon är det ju min födelsedag och jag har sovmorgon vilket är hur skönt som helst. Sen har vi typ sportdag med skolan så det blir inga lektioner, slutar runt ett så det blir naajs :D Efter det ska jag nog gymma lite, även fast det är min födelsedag haha. Men jag har faktiskt ingen lust att sitta hemma alldeles själv så då är det roligare att ha något att göra. På kvällen ska jag på restaurang och det ska enligt väderhemsidorna bli ganska varmt så förhoppningsvis blir det uteservering! Ser ut som det kommer bli en grym födelsedag, och nästa gång jag skriver gör jag det som fjortonåring iiih

granola


Har gjort en ny kategori som heter frukost eftersom jag ofta lägger upp vad jag äter på morgonen, och om ni då vill ha lite tips om vad man kan äta så blir det lätt att hitta i den nya kategorin :)

Idag har jag ätit en skål med citronyoghurt, hallon och kakao granola (såå god!) och sen lite bär till det. Perfekt frukost! Sen dricker jag även en kopp te men det funkade inte på bild så ja. Jag har börjat gå upp tidigt på morgonen och det är verkligen skönt för man hinner så mycket. Förut (halvår sen kanske) gick jag upp vid halv åtta och hade då en halvtimme på mig att fixa mig, packa väskan och äta frukost. Nu går jag upp vid 6 halv 7 varje dag och jag hinner för det mesta göra en ordentlig, bra frukost och tillochmed blogga lite. Enda nackdelen med att gå upp tidigt är att man blir så himla trött snabbt. 

wanted/önskelista



Jag fyller 14 på fredag och då tänkte jag det skulle va lite kul att visa upp vad jag önskar mig! Allt är inte från öskelistan, det är mest saker jag verkligen vill ha till sommaren men är lite svårt att få i present. Men det jag önskar mig är typ pengar (standard) till shopping och framtida resor o sånt. Ett fodral till min macbook skulle ja verkligen behöva och jag tycker marc jacobs är så snygga så det hamnade direkt på listan. Annat jag önskar mig är en fjärrutlösare till kameran, sportband till mobilen och en foundation borste från typ make up store. Saker jag verkligen vill ha är en snygg skolavslutningsklänning (denna är från gina 299kr) eftersom den närmar sig med stormsteg (4 veckor aaaah!!) plus fina skor till det, ååh låga converse är så himla fint. 

Har också letat lite här och var efter levi's shorts efterso det är så jäkla snyggt, men det är bara att leta i massa vintage affärer så hittar jag till slut. Och det sista - en sportbh! Har faktiskt inte en enda som jag tycker är bra, just nu tränar jag liksom i mina vsbhar så jag vill gärna ha en som är anpassad till träning, gärna i en utstickande färg. Så detta är typ vad jag önskar mig i födelsedagspresent/vill ha till sommaren. Hoppas ni gillar det, för det tog nämligen typ en halvtimme att göra det jäkla collaget haha :)

tisdag

Gick upp runt klockan 6 så jag är dötrött, men hade massa att fixa och så behövde jag städa rummet. Och då får jag panik över att jag inte hittar ett väldigt viktigt skolpapper men till slut hittar jag det i fel mapp. Jag blir alltid så himla panikslagen så fort jag st tappat bort nåt eller inte vet var det är någonstans, jobbigt är det haha. Men sen gjorde jag en god frukost med yoghurt, frukt och kanel som blev morgonens höjdpunkt! Idag har jag bara massa tråkiga lektioner plus att jag slutat sent, nä tisdagar är ingen bra dag.


måndagslyx

Har gjort bananpannkakor till frukost och för att lyxa till det så har jag färska hallon, blåbär och jordgubbar till och även lite keso. Gick faktiskt upp halv åtta idag och masade mig iväg på en nästan fem km lång powerwalk så det var skönt, men nu ska jag njuta av min frukost, kram!


almost summer


Jag och familjen gick och åt på en restaurang för att fira min syster. Jag åt en ceasar kyckling wrap typ och den var ganska god men smakade lite fiskaktigt. Hade på miig en tröja med blommor på axlarna från hm och ett par jeans från levi's och till det min armyjacka från urban outfitters.

Gick sen förbi kungsträdgården och såg att körsbärsblommorna nästan är helt borta, lite synd att de blommar så kort. Men jag var där i tisdags med Emma och fotade massa, det kanske blir en ny header vi får se. Ska kolla vidare på partaj och äta lite tårta nu, najsigt. Imorgon ska jag köpa ett årskort på gymmet för mitt förra har gått ut så nu kör vi det sista inför beach body, lär ju inte direkt få värsta snygga kroppen till dess men kan komma en bit påväg iallafall! Så sticker till gymmet imorgon efter skolan och sen blir det lite plugg på kvällen. Vi ses då, har sovmorgon till elva så lär hinna blogga lite. Och så kör vi på nyttiga banan pannkakor till frukost, rivstartar veckan på bästa sett! Ha det bra nu alla, puss

cake


Idag fyller min syster 16 så jag har gjort tårta och hon har fått presenter o.s.v. Och nu är det bara fem dagar till min födelsedag!!! Försökte göra en usa flagga på tårtan och det gick väl sådär (ni ser till och med att den har gått sönder lite på bilden), skulle egentligen bakat en avlång marängbotten igår men jag hann inte så vi fick springa och köpa runda bottnar istället. Lite tråkigare med köpt botten och väldigt mycket svårare att göra usa flagga men men. Den var riktigt god i alla fall, hade i hallongrädde, daimgrädde, oboygrädde (jag vet, lite speciella ingredienser) och så massa bär på toppen plus lite smarties. En riktig sockerbomb och shit vad mätt jag blev. 

Har skrivit på ett jäkla helvetes prov sen klockan halv elva och jag blev väl klar för en kvart sen eller nåt. Fyfan vilken stress det är innan skolavslutningen alltså, ni fattar inte vilken ångest jag hade igår, ville bara gräva ner mig i ett hål och dö. La upp bananskivor och yollibox (nya favoritglassen) och det räddade min kväll. Passade även en söt hund så hon fick trösta mig lite hehe. Men nu ska jag gå ut på promenad och gå av mig ett kilo tårta och senare ska jag skriva lite mer läxor, mindre jobbiga än provet dock så det är döskönt.

årets första grillning

 
 

Grillade för första gången i år, det blev såå gott. Sommarkänslorna börjar komma mer och mer, solen är framme, man kan gå i shorts och tshirt utan att frysa, blommorna i kungsan har slagit ut, ja listan kan bli lång. Plus att på söndag är det bara en månad till sommarlov, shit vad jag längtar!

Och jag är ledsen att jag inte har bloggat, och det låter classic men jag har verkligen inte haft tid. Nu börjar skolterminen gå mot slutet och det är då alla jobbiga grejer kommer så jag har ett berg av läxor som jag måste göra och flera prov att plugga till. Det är iallafall väldigt skönt att ha långhelg, på onsdagkvällen åkte jag direkt till landet och här har jag målat hus, gått på promenader och ätit massa gott. Och tänk att det bara är lördag imorgon, en hel helg kvar ju! 
 

Innan middagen gick jag på en fem kilometers lång promenad i det fina vädret och det var så skönt, funderar på att göra det innan frukost imorgon så jag vaknar lite. Får se om jag känner på vattnet också, skulle vara kul att ha gjort sitt första dopp 2013.

love pink

Den här måndagen gjorde jag bananpannkakor med kokos i och till det hade jag varma hallon och vaniljkvarg. Jag dör det var så gott!!! Slutar tidigt idag och då kanske jag åker ut till kärrtorp och springer, men det är inte helt säkert. I varje fall så ska jag jobba i cafét på min tennishall i eftermiddag så det blir inget gym men jag är rätt så trött så behöver vila lite hehe. Har på mig en tröja från Victorias secret, jeans från ginatricot och en klocka från regal och ska nog ta mina vans till det, en ljus och fin vår outfit! Och det är ju så himla varmt ute, jag ska kanske tillochmed ha picknick imorgon. Vi hörs!


bigday

Har massor av roliga saker att se fram emot! Min födelsedag är om bara två veckor, har ingen aning om vad jag ska önska mig faktiskt. Sommarlovet är om bara 40 dagar, vilket är om mindre än 6 veckor, det känns helt sjukt! Senare i sommar ska jag till Italien med min konfirmation, vi ska vara där i en vecka och det ska bli supermysigt. Jag konfirmerar mig med en kompis så jag blir inte ensam i varje fall (första resan utan föräldrar haha). Sen för inte alls länge sen så bokade vi London till höstlovet som kommer bli såå gött! Massa shopping, god mat och ja allt man gör när man reser bort. Har ni saker ni ser fram emot, isåfall vad? Det skulle vara kul att höra! Vet att ingen kommer svara men jaa det skulle va roligt att veta :)


torsdag

Började med att jag försov mig, eller inte försov mig så jag kom försent men jag blev väckt en halvtimme innan jag skulle gå till skolan. Min mobil hade tydligen inte alarmet igång så det blev att jag fick stressa jättemycket och slänga i mig frukosten. Sen som vanligt släpps vi i sista sekund halv fyra och jag får springa hela vägen till ridningen istället för att ta bussen för att bussen är försenad en kvart (som den är varje gång)... Jag hann iallafall och det blev en bra lektion! Bussen hem tog nästan en timme för att det är så jäkla mycket trafik, det hade gått fortare att gå. Har iallafall duschat och ätit jättegod middag som blev räksallad med vitlöksbröd och bulgur. Mmmmm


may squat challenge


Har gjort ett litet schema i min mobil över squats jag ska göra i maj. Det börjar idag med 20 stycken och slutar den 31 med 300, och så höjs det längs vägen. Känns bra att ha ett mål att sträva efter! Och för att inte trötta ut mig och för att låta musklerna vila så har jag vilodag var sjunde dag vilket innebär att jag inte kommer göra några. Och maj är ju sista hela månaden innan sommarlovet, så nu kör vi slutspurt på gymmet inför beach 2013, gud vad töntigt det låter men jag ska verkligen köra mitt hårdaste nu in i det sista, får se om det lönar sig. :)

1 maj


Redan ny månad, tiden går verkligen fort. Och att man är ledig är ju bara hur skönt som helst, jag har bara varit hemma hela dagen och gjort en läxa och ätit. Nyss gick det stora demonstrations tåget på vår gata och de höll på att trumma och det var jätteirriterande ljud haha. Jag skulle gått till gymmet men såklart är det stängt :( plus att jag inte kan gå på måndag för att jag ska jobba i cafét på min tennishall. Men jag och emma har bokat två asjobbiga pass till söndag så det får kompensera upp hehe. Nu ska jag börja på en till läxa som är tills imorgon så hoppas jag blir klar, jag skulle också skrivit på ett prov men såklart har jag lämnat mappen i skolan...

RSS 2.0