Alla för alla, en för en



Min nya favoritlåt som rullar i lurarna just nu - La belle epoque med Kent. Såå bra! Perfekt pepplåt att gå till på morgnarna när man inte är riktigt sugen på att gå till skolan. Stort tips till er som lyssnar på samma låtar om och om igen och vill ha något nytt.

Frozen yoghurt factory



Även fast vädret har varit grått hela dagen så gick jag och mamma till Gallerian och köpte yoghurtglass efter skolan. Jag tog jordgubb och ananassmak toppat med lite olika frukter. En liten färgkant på vardagen! Efteråt gick vi några ärenden, till exempel köpte vi in lite smått och gott till mitt och min systers hus på landet. Bland annat en matta, kakeldekor, fina krokar och såna småsaker som inte är mycket för världen men som gör stor skillnad fick följa med hem. Jag älskar verkligen inredning för då får man sätta sin personliga prägel i det man inreder. Supertråkigt med sterila rum utan dekorationer och detaljer, som sjukhus till exempel. Usch haha! Nej nu ska jag sluta babbla så hörs vi. Puss!

London Day 3



Söndagen börjades med en promenad längs Themsen in till London City där man kunde se Big ben stå och skina samtidigt som båtar åkte förbi.



Såklart blev man tvungen att stanna för att ta turistbilder.



Inne i stan gick vi till en busshållplats för att hoppa på en dubbeldäckare och åka runt för lite sightseeing.



Förutom St Pauls Cathedral åkte vi även förbi London Eye.



Efter bussturen tog vi ett stopp på min favoritlunchställe Pret a Manger där vi lunhade hela veckan. Denna dagen blev det deras krämiga gröt och en tonfisksallad med ägg.



Vi fortsatte att promenera för att ta en lång visit inne på Victorias Secret där jag förövrigt storshoppade.



Sedan kom vi bort till China Town och restaurangen Inamo där vi hade bokat kvällens middag.



Det är en Asiatisk restaurang med ett jätteroligt koncept, bordet fungerar som en datorskärm där du rör en mus och klickar på det du vill beställa, alla rätter kommer upp som bilder på din tallrik för att du ska se hur det ser ut innan du beställer. Sedan skickas ordern till köket - klickat och klart kunde vi underhålla oss med spelen som fanns på datorn medan vi väntade på att maten skulle komma.



Jag åt seriöst den godaste fisken jag någonsin ätit, råskuren tonfisk och lax sashimi med wasabi, soya och ris. Min nya favoritmat efter sushi! Det var så himla gott och wasabin brände i munnen, precis som det ska vara. Efter en rolig dag drog vi oss tillbaka mot hotellet för att göra oss i ordning och sova inför nästa dag då det blev... SHOPPINGDAG! Fortsättning följer :-)

I'm in the Army



Jacka Urban Outfitters // Kofta Bik Bok // Byxor Abercrombie & fitch // Skor Converse

Lite bilder på outfiten från i fredags då jag var och fotade på Emmas gård med henne. Älskar combon med grönt mot grönt och sen de färgstarka naglarna. Första gången jag använder mina vita jeggings för i år också vilket är ett himla tecken på vår! Men så fick jag veta att det är slut på det härliga vädret, under 10 grader under valborg och sen snö till helgen?! Idag har det varit störtvarmt och jag har svettats genom jeansen så det är nästan helt otänkbart vad väderprognoserna säger inför de närmsta dagarna. Vad hände med våren egentligen? Snart är det dessutom min födelsedag och då vill jag att det ska vara varmt och soligt. Vi får hoppas på det bästa!

Sommarlunch



Dagens lunch blev riktigt somrig och fräsch, plus att jag tog vara på våra kycklingrester vi hade i kylskåpet. En somrig sallad innehållande rädisor, avokado, bladspenat, ruccola, gurka och tomat. Till den hade jag en kycklingfilé, bulgur och en klick hummus.

Hej på er! I skrivande stund ligger jag ute på altanen på landet och solar med en islatte i handen, kan det bli bättre? Jag skulle tippa på att det är upp emot 20 grader och att det dessutom inte är några moln på himlen är ju supernice! Igår hann jag aldrig in på bloggen tyvärr, först hade vi som sagt öppet hus på skolan och direkt efter det fick jag skjuts till min tennislektion. Sen tog jag och min syster bussen ut till landet där mamma och pappa väntade på oss med skaldjur till middag. Färsk hummer, kräftstjärtar, räkor och gott bröd tillsammans med en celsius - perfekt! Kvällen spenderades i soffan med gott att äta och en jättegullig film som slut på dagen. Med andra ord, en väldigt fullplanerad dag!

Lovely afternoon



En riktigt solig och mysig plats jag och Emma lyckades hitta idag med utsikt över hela stan.



Många måsar flög över oss och rätt var det var så lyckades jag fånga en på bild. 

Efter skolan gick jag och Emma hem till henne för att fota lite grann innan vi bestämde oss för att gå till mig istället. När vi hade suttit ute på min gård och ätit mellis i solen ville vi fortsätta ta vara på det fina vädret så vi gick upp till skinnarviksberget för att lägga oss och sola. Vi la ut en filt, bäddade med jackorna som kuddar och satte på musik på högsta volym. Sommarkänslor gånger tusen! Efter ett tag började det tyvärr blåsa och det blev ganska kallt så vi drog oss hemåt igen. Det var en riktigt härlig eftermiddag trots allt och det kändes inte alls som i april förra året då det till och med var snö här i Stockholm. Hoppas det underbara vädret får fortsätta!

Shopping from London part two



Öppna sandaler/flip flops med blomdetaljer - Primark 6£. Perfekta till sommaren!



Nike flex experience i ljusgrå och rosa - Lyllywhites 45£. De hade tyvärr inte freeruns på affären jag var på men dessa var snarlika. Jag kommer ha de till vardags eftersom de är så pass snygga, passar till vilken outfit som helst när man vill vara fin men ändå bekväm.



Och ett till par likadana Nixe flex experience fast i cerisrosa och svart - Lillywhites 45£. Jag behövde ett par nya skor till gymmet eftersom mina gamla började bli så pass slitna. Jag testkörde de redan igår då jag var och tränade och så sköna de var!



Vita ballerinaskor - Primark 4£. Säger bara ett ord - KAP!



Beiga kilklackar med vristrem och öppen tå - Primark 10£. Dessa kommer bli perfekta till min skolavslutningsklänning som jag även den köpte i London. Vi får se om jag visar den snart eller om ni får vänta några veckor extra för att inte avslöja för mycket :-)



Nike Airforce 1 - Footlocker 50£. Detta var mitt absolut bästa köp på hela resan. Jag har velat ha ett par i snart två år så nu var det äntligen dags. Love at first sight!

Detta var då alla skor jag hann köpa under min vistelse i London. Jag är verkligen jättenöjd med allihop så nu behöver jag inte köpa nya skor på ett tag haha... Snart kommer del tre upp så stay tuned!

A cup of nails



Ikväll blev det dags att sätta lite ny färg på naglarna efter alldeles för lång tid utan. Denna gången i en snygg korallfärg som jag hittade i London inne på poundland. Synd att jag inte köpte fler färger för det var riktigt bra pigment, det räckte med ett lager för att det skulle täcka hela nageln. Jag avslutade med en topcoat för att få lite glans och så det håller bättre. Får se hur jag matchar de nya naglarna med outfiten imorgon, ska nämligen hjälpa Emma med att fota henne i morgon så då kanske jag också kan få till lite outfitbilder på samma gång! Kram på er♥︎

One more



Här har ni en till bild från min och Emmas fotografering i Kungsan i måndags. Jag funderar på att eventuellt göra en ny header och isåfall med bilder där ifrån, för jag känner att det är lite tråkigt att ha en bild med snö i bakgrunden som header när vi går mot varmare tider! Vad tycker ni?

Idag är det torsdag som säkert alla vet, vilket också betyder att det är fredag imorgon! Dock får jag inte ta helg för att det kommer vara öppet hus i vår skola på lördag som jag måste gå på, så det blir bara en dag ledigt den här veckan för mig! Skolan idag var bra, jag pratade ganska mycket med en ny tjej som just börjat i min klass och hon verkar jättesnäll, kanske en ny bra vän? Man vet aldrig! Jag slutade dessutom en halvtimme tidigare och då gick jag direkt till gymmet som jag saknat såå mycket på dessa två veckor jag inte tränat på grund av resan till London och påskfirande. Men nu är jag tillbaka på banan igen och det var riktigt kul! Jag var så glad genom hela passet och jag fick ett himla lyckorus av alla endorfiner. Det blev styrketräning med maskiner för bland annat mage och rygg, sen prövade jag också en ny maskin för insida lår som brände ordentligt. Nu hoppas vi på träningsvärk!

London Day 2



Efter att vi hade ätit frukost på hotellrummet så tog vi tunnelbanan till Portobello Road där det är en stor marknad längs hela gatan varje lördag. Där säljer de allt möjligt, från mat till vintage kläder till krims krams.



Ett av de fina fruktstånden med alla frukter man kan tänka sig. Så mycket färg! Vi köpte såklat en låda jordgubbar att äta medan vi gick längs gatan.



Blommor fanns det också i massor. Och det mår ju vara ett av de bästa föremålen att fotografera, de blir alltid bra på bild! Jag ville bara ta med mig alla hem och ställa i vaser runt om i lägenheten.



Annat man kunde tänka sig hitta var antikviteter som porslin, tekannor och silverfat. 



Jag upptäckte min nya kärlek, soya-iscappuccino från Starbucks. Jag gör ju islatte hemma minst en gång om dan men detta, det kan ingenting slå alltså. Mums!



Vi hann också besöka affären Poundland innan vi skulle åka ifrån marknaden mot nya äventyr. Där inne kostade allt 1£, galet billigt!


Efter att ha åkt buss i över en timme kom vi äntligen fram till Warner Brothers studios för att titta på The making of Harry Potter, alltså hur de spelade in filmerna. Man fick se inspelningslokaler, kostymer, peruker, ALLT! Det går inte att räkna upp allt man fick se, men man fick i alla fall veta alla hemligheter bakom hela storyn. Riktigt coolt!



Bland annat fick man "träffa" och ta kort med en av ugglorna som spelade Hedwig i filmerna på riktiga Privet Drive. Detta var verkligen nostalgi, man tänker tillbaks på när man var liten då man kunde se filmerna om och om igen. Fast nu fick man se allt på riktigt!



Trötta och hungriga efter ännu en lång bussfärd tillbaka till stan så satte vi oss på Gordon Ramsays restaurang Maze Grill som var inbokat. Jag åt grillad lax med rotfrukter, sparris och grillade portobello svampar som var såå goda! Mätta och belåtna åkte vi en äkta gammal londontaxi hem till hotellet för att somna på stört. En riktigt fullspäckad dag som dessutom blev riktigt lyckad!

New York Dreaming



T-shirt Primark // Jeans Abercrombie & Fitch

Jag bara älskar min nya t-shirt som jag köpte i London! Sportig, snygg, avslappnad. Plus att trycket passar väldigt bra in på mig, hade mer än gärna åkt till New York när som helst. Detta fick alltså bli dagens outfit tillsammans med min gråa bomberjacka från Hunky Dory och Vans. Och på tal om det... Igår klädde jag mig i min tjocka vinterjacka vilket jag sedan ångrade för resten av dagen haha. Idag hade jag däremot prickat rätt, så snart blir det fram med jeansjackan och armyjackan snart. Vintergarderoben byts äntligen ut!

Mellis i solen



Efter skolan idag kunde jag för första gången sitta ute på vår egna gård och äta mellis med solen brännandes i ryggen, det har varit hur varmt som helst nu i flera dagar och jag hoppas det håller i sig! Det skadar ju inte att kunna sola i mitten på april och få lite färg redan innan sommaren. Melliset bestod av en halv grapefrukt, en sharonfrukt och en rågmacka med keso och kalkon plus lite jordnötssmör. GOTT! 

Första dagen i skolan efter lovet var förövrigt helt okej men eftermiddagen sög rent ut sagt. Mådde inte bra av lite olika anledningar och ville bara sjunka genom jorden. Men efter middagen togs det en liten promenad upp på berget med utsikt över stan så då kunde man andas ut lite och njuta av utsikten. Nu ska jag få i mig det sista av kvällsmelliset innan jag ska sova. Puss och godnatt!

Shopping from London part one



Jag tänkte visa allt jag köpte i London med bildinlägg för jag insåg att det skulle bli mycket bättre kvalitét och fler inlägg. Det första jag visar är det jag köpte inne på Victorias secret. Jag vet inte om jag kommer dela upp inläggen efter affärer eller kategorier som skor, toppar m.m. i kommande inlägg. Ni får gärna ha åsikter! Och för att göra saken klar: Jag har betalat nästan allt själv, förutom några enstaka saker som min skolavslutningsklänning till exempel. Jag fick även pengar av min mormor att handla för.

Okej nu kör vi!



Ett underbart kit med kroppsprodukter i doften Love Spell, till fick man också en jättefin necessär i vitt läder. Från vänster ser ni en body lotion, body mist och body wash. Detta passade mig perfekt då det var aningen mindre förpackningar än de vanliga plus att det är en doft jag inte hade innan! Hela kitet kostade 20£ om jag inte minns helt fel, vilket är typ 220kr (en pund är ca 11kr). Bra pris för att vara VS! Resten får ni räkna ut själva dock om ni är intresserade haha :-)



En ursnygg sportbh i knallrosa från VS PINK i modellen Yoga - 28£
Två basic bhar från VS PINK, en vit och en beige - 40£



Fem par trosor, tre med spetskant och två vanliga. Alla kommer från VS PINK - 20£

New in for summer



Detta är vad jag fick med mig hem idag när jag och Emma var i stan. Bikinin kommer från H&M och kostar bara 50kr per del, ett riktigt kap! Den är lite mer korallfärgad än vad bilden visar och den kommer bli skitsnygg till solbränd kropp i sommar. Vi var även på det nyöppnade River Island där jag fick med mig örhängena, sen blev det också ett par solisar från Ur&Penn i blågrönt skimrande spegelglas. Alltsammans blev under 200kr, budgetshopparen har du här haha! Men billigt är bra, man får ju så mycket mer för pengarna.

Pink Blossom

Finaste tiden i Kungsträdgården är här, då körsbärsträden är helt utblommade och det vimmlar av folk som vill ta foton bland dem. Såklart skulle jag och Emma också göra det, så vi tog oss dit idag och knäppte lite bilder både på blommorna och oss själva. Vi var här förra året också men då en månad senare än nu. Det betyder att våren är väldigt tidig i år, inte mig emot! Älskar värmen, inte ett moln på himlen och 15° hela dagen. Bättre kan det inte bli!



Sen gick vi runt i lite affärer och jag fick lite smått med mig hem som jag är supernöjd med, visar det snart! Och jag lovar - jag ska även visa allt det jag köpte i London, antingen i en video eller med bilder. Vad vill ni?
Sista dagen på lovet idag också och jag har blandade känslor. Skönt att få komma igång med rutinerna igen då jag lätt känner mig rastlös när jag är ledig länge, fast inte lika kul att behöva kliva upp halv sju varje morgon framöver haha. Men vet ni? Det betyder att det bara är några få veckor kvar till sommarlovet. Gaah längtan är obeskrivlig.

London Day 1

Nu kommer jag göra som en liten genomgång av Londonresan jag gjorde i början av påsklovet med mina föräldrar, syster och mormor. Vi var borta från fredag till tisdag, alltså totalt fem dagar. Jag berättar om varje dag i både bilder och text så det blir totalt fem inlägg och detta är det första. Jag har massa roligt att berätta om så jag hoppas ni gillar det!


På flygplanet klockan 18.00 efter ett par timmar på Arlanda. Jag letade som en tok efter någonstans att köpa en Celsius och när jag till slut hade köpt en var det dags att gå till gaten. En ny smak från Läkerol fick jag med mig från taxfreen också, så god den var!



Solen sken för fullt när vi hade lyft, det var nästan lite synd att lämna Stockholm när våren äntligen kommit. Men jag var så taggad inför London så det spelade ingen som helst roll egentligen. Dessutom var vädret faktiskt riktigt bra under vår vistelse. Inte en enda droppe regn på hela resan!



Efter att vi hade landat på Heathrow tog vi oss in mot city med tunnelbanan. Vi klev av vid Vauxhall där vi sedan hade en 10 minuters promenad till hotellet.



Första dubbeldeckaren fick man se efter endast ett par meter på gatorna. Äkta London-känsla.


 
Hotellet vi bodde på heter Plaza on The River och precis som namnet säger så låg det precis vid Themsenfloden med utsikt över The Big Ben. Det var jättefint och över förväntan! Eftersom det var sent på kvällen blev det bara att kasta in väskorna, byta om till pyjamas och borsta tänderna. Laddade inför morgondagen gick vi och la oss och jag tror jag somnade direkt så trött jag var haha.

More to come!

Bland hagar och blommor



En av många kohagar som ännu inte är fylld av betande djur.



Ett par vitsippor som stod så ensamt vid vägkanten fick följa med hem och sättas i en vas på bordet.



Mitt under promenaden går vi förbi detta enorma hav av blåsippor. Tror aldrig jag har sett så många på samma ställe förut. Såå fint!



Även om jag längtar till stan och vill träffa massa kompisar och göra saker man inte kan göra här ute så går det inte att komma ifrån att det är skönt att ta en långpromenad längs en tyst landsväg med solen värmandes i nacken och fågelkvitter i öronen. Ibland är det mysigt att komma iväg från det bullriga samhället, bara få ta det lugnt och inte tänka så mycket. Snart är det dags för påskmåltid nummer två som för mig kommer bestå av vegetariska bullar, kalkonköttbullar, kalkonprinskorv och potatis. Riktig hederlig påskmat till form och utséende, men desto godare i smaken! Och jag glömde berätta - imorse var jag ute och sprang i den friska luften för första gången på ett par månader eftersom det har varit för kallt utomhus. Gud så skönt det var och vad glad man blir efteråt, tänk om man kunde göra det varje dag!

Påsklunch



Glad påsk på er allesammans! Jag har precis ätit en riktigt god påsklunch och har nu matkoma efter allt gott. För min del blev det ägghalvor, färska räkor, kalkonskivor, kallrökt lax, kokt nypotatis, kvarg med löjrom och lök, keso, en skiva finncrisp och sallad. Till denna underbart färgglada lunch så drack jag en celsius med smak av vilda bär som jag fick av Alicia i påskpresent. Min favvo! Jag hoppas ni fått äta lika god mat som jag och även kanske öppnat nåt påskägg. Nu ska jag fortsätta fira påsk med familjen, sen lite senare blir det att ta en promenad i den varma solen. Härligt!

Thoughts

Ingen fattar någonting. Jag vill så mycket men får inte för det är inte 'jag' som vill. Jag ska bara lyda andras order och uppfylla deras förväntningar som ställs på mig. Det känns som en ständig press trycker på mina axlar och aldrig släpper. Jag är så tung, orkar inte lyfta stegen framåt. Jag vill ge upp för det känns som att det är det enda rätta. Jag skriker och skriker men alla håller för öronen och låtsas som ingenting. Vad jag än gör så är det fel. Jag orkar inte mer.

Skärtorsdag



En fräsch potatissallad med ugnsstekt kyckling och avokado fick bli dagens middag framför brasan ute på landet. Här kommer jag stanna hela påsken för att ta det lugnt med bara familjen. Ta långa promenader, fixa i huset, spela kort, äta påskmat och ladda batterierna inför de sista veckorna i skolan innan sommarlovet. Tänk vad fort tiden går egentligen och ändå går den i precis samma takt när man har som tråkigast även fast det känns som att en minut är en timme.

Förövrigt känner jag mig väldigt uttråkad och ett otroligt sug efter att träna. Så jag får se om det blir en springtur här ute på landet någon dag vilket i så fall skulle vara riktigt skönt! Vi hörs snart. PUSS

Home sweet home

I tisdags kväll kom jag hem från London, helt dödstrött la jag mig direkt i sängen när jag klev innanför dörren. Jag hade jättebra dagar där med bra väder och mycket shopping. Det kommer separata inlägg om resan och shoppingen snart! 


Fina frugan vid mysfrukosten på mysbalkongen.

Eftersom jag har varit borta från mina vänner alldeles för länge så blev det att träffas så fort som möjligt. Igår var jag och såg Rio 2 på bio med Emma efter att vi såg ettan hemma hos mig. Den var riktigt rolig så det blev mycket skratt i biosalongen. 
På kvällen åkte jag hem till Alicia och vi hade det såså mysigt. Efter en kall natt sovandes i både mjukisbyxor, kofta, täcke och extrafilt åt vi en stor frukost ute på hennes stora inglasade balkong med sjöutsikt. Förstår inte varför hon inte vill bo där, drömläge ju!


På min spellista


Detta är lite av vad som rullar i mina hörlurar just nu. Favoriterna är Surfboard med Cody Simpson och Money on My mind med Sam Smith. Lite låttips till er som inte vet vad ni ska lyssna på. Alla låtarna är GRYMMA!

Demi-vego?

Jag har länge velat prova vara vegetarian när kompisar har blivit det, som en omväxling och nått nytt att testa. Nu senaste tiden har jag ätit en del vegetariskt och insett att det är väldigt gott och faller mig i smaken. Jag menar kolla in dessa bilder, är det bara jag som blir hur frestad som helst?! Skulle inte tacka nej till all fin, god och färgglad vegetarisk at som finns där ute.


Dock vill jag inte utesluta djurkött helt för det innehåller viktiga proteiner som man behöver men däremot skulle jag gärna bli demi-vegetarian. Det innebär att jag då skulle äta fisk, fågel, skaldjur, ägg och mejerier men inte rött kött från ko, gris och får. Fårkött har jag aldrig någonsin tyckt om så det blir inte konstigt att "ta bort", ko och griskött blir inte heller svårt för jag tycker inte alls om det längre. Jag ser det som onödigt att äta något jag inte tycker om, mat ska ju vara gott! Dessutom ger det så sjukt mycket utsläpp att producera nöt och fläskkött i jämförelse med annat, det går åt ofantliga mängder foder och vatten till producering. Detta skriver jag inte som något slags propaganda som om att det är fel att äta kött, alla får äta precis vad de vill. Men det kanske ger er en liten tankeställare. Någon som håller med mig?

Little things...

Jag har inte tuggat tuggummi på hela 2014 än så länge. Förra året tuggade jag det hela tiden när jag var hungrig så jag bestämde mig för att sluta helt på nyår, det hade blivit ett dåligt beroende haha. Och jag saknar det faktiskt inte alls.

En dålig egenskap jag har är att jag tar kritik väldigt hårt. Jag vänder allt mot mig själv vilket ger mig dåligt självförtroende och självkänsla.

Förra året var nog det sämsta i mitt liv, allt förändrades på så kort tid. Jag mådde sämre, skolan gick bort och jag kände mig socialt isolerad. Men jag har bestämt mig för att detta år ska bli 1000 gånger bättre än förra, och jag är redan en bit på vägen.

 
Jag har hellre få, nära vänner än massor som man knappt känner. Jag är lyckligt lottad som har så fantastiska vänner som jag kan berätta allt för, jag känner mig trygg och inte som att jag tränger mig på. Jag bryr mig inte ett dugg att jag inte har 200 "vänner", att jag inte går på fest varje helg. Några stycken väldigt betydelsefulla är så mycket mer värdefullt för mig.

Matte är mitt absoluta favoritämne i skolan, vilket jag känner mig väldigt ensam om haha. Jag vet inte varför, jag tycker bara att det är så himla roligt. Jag funderar starkt på att gå ekonomilinjen på gymnasiet!

Min största framtidsdröm är att gå ut skolan med bra betyg, få ett jobb jag trivs med och tjänar en del. Sedan flytta till USA (närmare bestämt Los Angeles) där jag vill leva och få familj och bo i ett riktigt fint hus nära stranden. Säger bara D R Ö M M E N.

Goodbye stockholm, hello London



Förhoppningsvis sitter jag nu påväg mot storstaden London! Först åker vi ett plan från Arlanda mot Köpenhamn och där byter vi för att flyga mot London. Vi kommer komma fram väldigt sent på kvällen så det blir att sova direkt när vi är framme på hotellet för att vila upp sig inför morgondagen. Då ska vi nämligen iväg på marknaden vid Portobello Road som säljer vintagekläder bland annat. Sen kommer vi ta en buss 1,5 timme ut till Warner Brothers Studios och gå på Harry Potter Tour, få se inspelningsplatserna och så vidare. Riktigt taggad är jag, det ska bli så himla kul! Jag hoppas att vi har internet på hotellet så jag kan skicka en häslning någong gång under resan. Om inte, hoppas ni får en grym start på påsklovet!

Jag gör så att blommorna blommar



Jag tog den här bilden med mobilen, den är visserligen redigerad men den blev ändå riktigt fin! Älskar vårkänslorna den förmedlar ✿ Måste nog säga att det är en av mina favoritbilder.

Idag när jag och Emma gick in till stan så möttes vi av nyutslagna körsbärsträd i Kungsträdgården. Äntligen har värmen kommit tillbaka litegrann efter många dagar med grått och kallt väder. Vi promenerade från skolan ner till Slussen, förbi Kungsan och sen gick vi längs hela Drottninggatan innan jag mötte upp mamma för att åka och hämta mormor på Centralstationen. Hon ska nämligen också med till London imorgon så hon kom upp med tåget från Malmö. Glöm inte att kika in på bloggen även under dagarna jag är borta (lördag-tisdag) för jag har skrivit några tidsinställda inlägg som ska komma upp!

Packat & klart



Detta är typ det enda jag packat inför London för jag har ju planerat att shoppa järnet och då får inte gamla kläder ta plats i resväskan. Lite blusar, en kjol, jeans, sjal, solglasögon och det självklara: sköna skor! Vi kommer gå hela dagarna så då gäller det att inte få ont i fötterna. Såklart följer kameran med också, hundratals bilder kommer knäppas och jag lovar att visa massor när jag kommer hem igen. Imorgon vid 18-tiden går planet, ah jag är så peppad inför det här så det är inte sant!

So come on, let the ocean take us away



Let me die and go to heaven eller nåt. Hjälp vad stört snygg och bra Cody Simpson har blivit. Sedan jag upptäckte hans nya singel Surfboard för någon dag sen så har jag fastnat. Hans gamla låtar är ingenting i jämförelse, jag menar lyssna så får ni se!!! Och inte nog med det så är han en aussie och jag verkligen älskar accenten. PERFEKTION - No more words needed.

wednesday



Endast två dagar kvar till påsklov nu och jag är taggad till tusen inför London!! I skolan blev det bara en mattelektion och sen åkte nästan hela klassen iväg för att titta på bio. Det var någon spansk film som visades på filmfestivalen som jag inte kommer ihåg vad den hette men den var rätt bra faktiskt. På eftermiddagen fixade jag och Emma våra ansökningar om sommarjobb som vi lämnade in på vår praoplats så nu är det bara att hålla tummarna att det blir något. Jag åt en väldigt sen lunch vid klockan tre eller nåt och det var väl sådär gott om jag ska vara ärlig haha. Jag var dessutom tvungen att typ slänga i mig maten på grund av att jag hade en gitarrlektion att gå till... Nog om det! Jag har skrivit klart en SO läxa som ska lämnas in imorgon, ätit kyckling (min favorit) till middag och nu sippar jag på en latte. Förutom vädret som suger så är det rätt bra alltså.

Wishlist London

Wishlist London

Jag fixade ihop ett litet collage på saker som jag hoppas hitta i London. Dit åker jag redan på fredag (!) och är borta några dagar för shopping och sevärdheter. Jag tänker shoppa till plånboken blöder haha, det känns som jag inte har köpt nya kläder på ganska länge. Så nu med mycket sparade pengar ser jag fram emot att få spendera dem på välbehövliga grejer! (klicka på bilden för att få enskilda länkar till plaggen).

Haft en bra måndag? Min har väl varit sådär. Första lektionen var det prov i spanska men det var faktiskt lättare än jag trott så det var skönt. Efteråt gick jag på ett kort möte som förstörde min dag kan man säga så jag stannade hemma några timmar in på eftermiddagen och pluggade innan jag bestämde mig för att gå sista timmen i skolan. Sen körde jag ett tufft konditionspass på gymmet som innehöll 15 minuter snabb löpning och 15 minuter cykling med hårt motstånd. Genomsvettig och flåsig satt jag och stretchade en stund innan det bar hemåt för en dusch och middag. Nu blir det soffmys för resten av kvällen. Kram!

Spadag



Först och främst ber jag om ursäkt för min urkassa bloggning den senaste veckan. Jag har haft så mycket att göra och så har jag inte mått på topp så bloggen har lagts åt sidan. Jag hoppas ni förstår och är med mig ändå!

Idag hade jag en riktigt välbehövlig spa och vilodag. Jag har rengjort ansiktet från grunden med scrub och cleanser, haft ansiktsmask, färgat ögonbryn plus fransar. Sen fixade jag också naglarna som hade gammalt fult avskavt nagellack. De fick bli rosa och vita i form av fransk manikyr. Enkelt men snyggt! Nu har jag precis ätit en skål gröt som kvällis efter en långpromenad med pappa ute i friska luften. Det kändes så skönt att få komma ut efter nästan en hel dag av att sitta inne. Snart blir det sängen för att ladda inför en ny vecka, pussar!

Påskfint



Idag fick påskriset komma på plats och i år blev det vita och rosa fjädrar tillsammans med videung med massor av gulligt pynt hängandes i grenarna. Dock har jag inga påskkänslor alls, tiden har gått för fort och vi har inte lika mycket jobb i skolan som vi brukar innan lovet. Ganska skönt ändå ju!

Hur mår ni? Jag mår väl lite bättre än igår men humöret är fortfarande inte på topp. Det kan väl också bero på att vädret inte är som jag vill, grå himmel blandat med stark vind och kyla vilket inte är den bästa kombon. Men jag får kriga på! Imorgon är det ju redan torsdag vilket har blivit lite av min favoritdag eftersom jag styrketränar då. Jag vill verkligen börja träna mer och bygga upp muskler och dessutom är det skitkul. Och inte bara det utan det är ju dagen innan fredag också! Då är det lite roliga saker inplanerade så jag längtar som bara den.

Soft & Silky



Kjol Brandy Melville // Linne Abercrombie & fitch // Kofta Ginatricot
Nu när jag tänker efter var det superlänge sedan som jag la upp dagens outfit på bloggen. Jag ska försöka göra det oftare!

Första april idag och tro det eller ej men jag känner mig lurad. Fast inte som från ett skämt av en person utan jag känner mig lurad av livet, lurad av allt och alla. Usch ingenting går som det går, löften lovas men inget håller och omöjliga förväntningar ställs som inte kan uppfyllas. Denna dagen har varit full av dåliga tankar och jag vill bara att den ska vara över. Jävla skitdag. 

RSS 2.0