broken


För att fira mamma åt vi middag på Broken som är nåt sorts steakhouse. Jag åt revbensspjäll ↑ och det var jäättemycket mat så jag åt typ halva av det som låg på tallriken. Imorgon blir det en ny månad och då ska jag bli nyttig har jag bestämt, skriver ett inlägg om det imorgon. Jag har ätit så mycket onyttigt och knappt tränat så nu måste jag ta tag i det. Lite försenat nyårslöfte men bättre sent än aldrig!

snowstorm


Här är en av bilderna som jag tog idag, jag blev rätt nöjd med den! Det ser nästan lite rymdigt ut haha. Jag använde mitt zoom objektiv som är 55-200 mm så man kan komma rätt nära. Det har snöstormat hela dagen så imorgon lär det vara mjukt i backarna. Wihoo

hipp hipp hurra


Imorse väckte vi mamma med tårta och presenter för det är hennes namnsdag (hon heter Jessica men hennes första namn är typ Maria). Skumt men så är det iallafall haha. Tårtan var jättegod! Som ni kanske ser på bilderna så är det marängbotten, grädde och frukt på. Vi har halva kvar så vi kan äta mer sen, mööms. Det är snöstorm ute och det har varit det hela morgonen och kommer troligen vara det hela dagen, liftarna är stängda så man inte kan åka. Idag blir en till dag då jag får göra läxor, kolla på tv och slappa typ. Tog lite fina snöbilder som jag kan visa er sen!

standard


Dagens middag blev köttbullar och pasta, har börjat äta det rätt ofta nuförtiden. Men det är så enkelt att göra och ändå är det så gott. Lär väl tröttna på det snart haha. Som jag har sett på väder hemidor så verkar det bli dåligt här imorgon, lär väl få göra läxor och öva till prov då. Sportlovet bara flyger iväg, imorgon är det torsdag liksom. Men en dag närmre då jag åker till Los Angeles! Åker dit den 26:e mars!

lååång dag

Imorse åkte jag tre åk med min bräda och sen hade jag så ont i fötterna av mina för små boots så jag och mamma åkte hem till lägenheten och åt lite kiwi medan vi tittade på tv.


Sen för att inte bara vara inne hela dagen åkte vi bort till Björnen och åkte femton kilometer längdskidor, men inte så snabbt kan man säga haha. Mamma ramlade flera gånger och jag ramlade en gång.


När vi hade kommit ungefär tretton kilometer och ska åka slutspurt så ser jag en person som ramlar och hon ställer sig inte upp. Då stakade jag och mamma dit och så visade det sig att hon hade skadat sig. Då fick vi ringa till nödnumret här i Åre och så kom det två skotrar som hämtade henne. Men det gick inte så fort, vi fick stå och frysa i en och en halv timme innan hon vart hämtad och klar.


Hon som skadade sig hade en supersöt hund som hette razza eller rizza (kommer inte riktigt ihåg hehe) som jag fick passa under tiden allt hände. Hon var jättesnäll och slickade mig i ansiktet och grävde i snön! Hon låg även tillsammans med den skadade personen i släden som drogs efter skotern, det såg jättegulligt ut för hundens huvud stack upp.


När allt var klart var klockan ungefär halv tre och vi åkte hemifrån till Björnen cirka elva imorse. Vi hade ätit frukost klockan halv åtta så jag hade bara ätit en kiwi och druckit vatten på sju timmar så var ashungrig. Vi satte oss på Karins som var en liten restaurang där vi åt lunch.


När vi hade ätit klart åkte vi hem, duschade och bastade. Jag tvättade håret och smörjde in hela kroppen så jag känner mig fräsch! Är jättetrött så ska inte åka nåt mer idag, ska bara slappa och kanske spela lite pingis. Förlåt igen förresten för de fula bilderna, men jag kan inte ha med mig systemkameran hur mycket jag än hade velat för den är för stor och ömtålig så ni får mobilbilder istället.

dark


Detta köpte jag inne på Åres chokladfabrik. En chokladkola överdragen i mörk choklad och en liten påse med knappar i mörk choklad. Har börjat gilla mörk mer och mer, fast såklart är ljus godare i större mängder. Och nu snackar vi inte 80 procentig, det smakar bara bittert och äckligt. Mörk choklad som jag tycker är god brukar vara kring 50 procent kakao i. Nu får jag ju inte äta godis, så det här får jag spara till nåt speciellt tillfälle.

gofika


Istället för att plugga stack jag och pappa iväg på en liten längdåkartur till Åres bageri och köpte bröd och bullar. Sen tog vi bilen till chokladfabriken där vi provsmakade och köpte några saker. När vi kom hem åt vi efterlängtat fika, min macka gjorde jag iordning med philadelphia, skinka, sallad, gurka och tomat och den blev riktigt god. Muffinen sparade jag, jag blev så mätt eftersom mackan var så stor. Tror jag måste ta tag i pluggandet nu, kommer nog få värsta ångesten annars.

plugg plugg plugg

Det blåser skitmycket ute nu så jag kommer nog inte åka nåt idag, kanske kvällsåkning. Glömde förresten berätta att jag kom åtta igår på åres topplista över de som åkte mest! Det är ju rätt många som åker här, och så kom jag åtta, känner mig lite stolt haha! Det betyder ju också att jag åkte jättemycket, och det är väl orsaken till att jag har ont i hela kroppen nu. Men idag blir en dag då jag kommer sitta inne, läsa bloggar, titta på tv, spela pingis och äta. Plugga måste jag också göra, massor. Vi har ett jättestort prov i so (ett till!?) som vi egentligen inte behöver börja med förrän nästa vecka men jag tänker börja nu för att det är så himla mycket att skriva. Annars då? Jo jag har ett svenskaprov jag måste plugga till, göra massa matte och plugga till ett matteprov. Great att man måste plugga när man egentligen bara borde ta det lugnt. 


Fast det kommer nog sluta såhär ändå.

blåbärs våfflor


Blev våfflor till middag, åt hamburgare till lunch så vi hade redan ätit mat. Jag, min syster och pappa stod först i kön till liften på kvällsåkningen och vi fick ett åk helt ensamma i en nypistad backe. Efter tre-fyra åk var backarna redan uppkörda så vi åkte hem och åt middag. Snart är det top model sverige men får nog kolla det på datan för vi har bara en tv och den brukar mamma bestämma över haha. Denna måndag har vart den grymmaste på länge!

blue sky

Skönaste känslan att vakna upp på en måndag och slippa gå till skolan, lov är verkligen det bästa som finns. Idag har jag åkt skidor från ungefär åtta på morgonen till tre på eftermiddagen med lunchpaus däremellan. Är slut i hela kroppen men ändå så ska jag åka kvällsskidåkning om fyrtio minuter. Det var superfint väder med strålande sol och helt vindstilla på vissa ställen, perfekt skidåkardag!


Kassa iphone bilder men här får ni iallafall en titt på hur fint det har sett ut i Åre idag.

instaday



bild 1 - hotellfrukost | bild 2 - snowboardåkning | bild 3 - fina collegestrumpor jag hade på mig. Följ mig på instagram där jag uppdaterar nästan varje dag @josefinelundquists

Dagen startades på bästa sätt, hotellet hade verkligen så fin frukost. Och för er som undrar så bodde vi på Åregården. Jag åt plättar som ni ser på bilden, men också en macka med nutella (det bästa som finns!) och drack varm choklad till det. Sen bar det ut i backarna men efter några timmar fick jag så ont i fötterna så vi åkte hem till lägenheten, mina snowboardboots är nämligen för små. Jag och mamma åkte och handlade mat för veckan och kollade även på nya skor på några sportaffärer men vi hittade inga. När vi kom hem startade jag datorn och beställde nya boots från junkyard.se som är jättefina! Kan visa bild på dom sen. Nu ska jag äta lasagne :)

i bilen

Äntligen sportlov och äntligen påväg upp till Åre! Gick upp vid sju imorse och vi åkte hemifrån åtta så det är rätt lång tid kvar, bilresan tar typ sju timmar. När vi kommer fram ska vi bo på nåt hotell bara över natten och imorgon får vi vår lägenhet, det är nämligen personer som hyr av oss just nu. Fick lov runt halv tolv igår, gick hem och åt lunch och kollade på några avsnitt pll. Sen var jag på yoga vilket var jätteskönt och efter det var det vanlig mysfredag. Här får ni en bild från Åre i julas vilket gör att jag längtar ännu mer. Synd bara att jag har typ hundra läxor och prov som jag måste plugga under veckan. Hur kan lärarna göra så mot oss?! :(


Snart sportlov

Torsdagar är längsta dagen i skolan, börjar halv nio och slutar halv fyra. Och vi slutar aldrig tidigare heller. På gympan hade vi bip-test som var hur jobbig som helst eftersom jag inte har så bra kondis. Efter skolan hade jag ridning som vanligt och idag hoppade vi och jag fick Donna som är världens bästa och fina lilla ponny. När jag kom hem tog jag ett skumbad, åt mat och har just ätit en skål full med frukt. Imorgon är sista dagen innan sportlov och jag är sjukt taggad inför Åre. Va ska ni göra på sportlovet?


grekisk sallad


Till middag idag blev det stekt kyckling och grekisk sallad som bestod av svarta oliver, majs, lök, tomat, gurka, isbergssallad och fetaost. Nyttigt och sååå gott! Imorgon är det torsdag och sen fredag, veckorna bara flyger iväg ju. Men det ska bli skönt med lov, vila i en vecka och glömma skolan och läxor för ett tag. Åka snowboard i nypistade backar, åååh längtar så sjukt mycket.

skrattattack

På håltimmen idag var jag hemma hos Emma. Vi flummade, åt köttbullar med makaroner och kollade på första avsnittet på säsong tre av pll. Jag vet inte hur mycket jag skrattade på spanskan idag, tror aldrig jag har skrattat så mycket haha. Har snart gitarr, missade förra veckan bär vi var i Romme med klassen, saknar det redan! Hoppas jag inte har massa att ta igen.


frukt efterrätt

 

Ägaren till hunden jag har passat idag kom för ett tag sen och hämtade upp hunden. Fick en hundring och jordgubbar och grädde som tack! Supersnällt och det har varit jätteroligt att passa hunden. Nu sitter jag och äter jordgubbarna med grädde och hallon. Gott och somrigt. Kollar också på Maria & Mindy BFF och i pauserna blir det lite pll. Så skönt att det är sportlov snart, då åker jag upp till Åre där min familj har en lägenhet och så ska vi åka lite skidor och jag ska nog åka snowboard. Ni får ha det så bra! :)

hemma

Passar just nu världens finaste hund som är så fluffig. Ska gå ut med henne nu och sen ska jag nog kolla några fler avsnitt av pll. Idag har varit en vanlig, tråkig dag i skolan och inget annat speciellt har hänt. Skulle haft tennis men är fortfarande lite sjuk. Behöver också plugga till ett engelska prov jag har imorgon. Vi hörs!



Lite av introt till pretty little liars. Titta på serien om ni inte redan har det, den är grym!
 

cherry cherry

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag var på stan med min kompis och sen sov hon över hos mig. Idag hade vi sovmorgon så vi tog det lugnt och gjorde god smoothie till frukost gjord på banan, jordgubbar, hallon och mjölk. Förövrigt har vi spelat sönder Thrift shop låten och det är det bästa jag hört på länge. När jag kom hem från skolan gjorde jag varm choklad, har blivit standard nu på vintern haha. Men jag hade faktiskt converse på mig idag på typ evigheter! Känns skitbra att våren är påväg. Bara för att jag säger det här nu så kommer det typ snöa imorgon. Har kollat på ågra avsnitt av pll också, och shieet vad det är spännande.


Bild jag tog förra året i kungsan, synd jag inte hade systemkameran. Åh det är så fint med alla körsbärsblommor, jag längtar tills det blommar så fint i år. Jag fyller år och det kommer vara varmt. Jag vill ha våååååår.

lördag

Igår skrev jag klart tre frågor av fyra på mitt hemprov vilket är väldigt skönt. Idag började jag dagen med att åka till IKEA. Där köpte jag en ny skrivbordsstol, klädstång, en låda till mitt smink, nya tallrikar och skålar och lite annat. På eftermiddagen började jag på en no uppsats med hela 25 frågor och jag blev klar, nu slipper jag plugga ihjäl mig imorgon iallafall. På middagen invigde vi de nya tallrikarna, som ä superfina tycker jag. Fyrkantiga tallrikar är mycket finare än runda, men det är min åsikt. Haha vad töntigt att jag ska sitta och skriva om vad jag tycker om för tallrikar. Nu ska jag förbereda inför mellokväll, undrar vilka det är som tävlar den här gången.
 

Middagen för idag: entrecôte, potatis och sallad.

hot chocolate


Sitter hemma under en filt och ska dricka en överfull kopp varm choklad (det rann över lite påvägen från köket till vardagsrummet, därför är det en stor ful fläck på koppen). Har inte mått så bra på hela dagen och när jag kom hem märkte jag att jag hade lite feber. Orkar verkligen inte bli sjuk nu, och på en fredag? Typ sämsta dagen att bli sjuk på. Och så kommer man vara sjuk hela helgen typ. Alltså nej. NEJ. Och jag som skulle gå på yoga idag, får se hur det blir med den. Har ett mega stort hemprov jag måste göra klart under helgen och har inte kommit alls långt, tror jag kommer behöva plugga nu på eftermiddagen. Fast det kommer nog sluta med att jag gräver ner mig under filten, skjuter upp allting och bara tycker synd om mig själv för ett tag.

Istället för pojkvän

Nu ska jag äta lite glass och tagga inför fredag imorgon.


Valentines




Glad alla hjärtans dag allihopa! Imorse gjorde jag en hjärtfrukost till min mamma bestående av en hjärtkaka (som jag bakade häromdan) en hjärtmacka och kaffe med mjölkskum. Meningen var att hon skulle få det som en frukost på sängen men hon hann vakna så det blev lite failat. Var i skolan hela dagen och fick inte ens ett gelé hjärta av lärarna. Hade ridning och fick världens bästa Donna för typ femte gången i rad men det gör inget, jag blir ju bara glad. När jag kom hem fick jag en ros av pappa men jag fotade mammas rosor som hon fick för de var många fler och det blev bättre på bild. Till middag åt jag oxfilé pasta som var supergod och snart ska jag äta lite glass. Har ingen valentin, men jag har min familj och det är inte alla som har <3

Romme

Idag åkte nästan hela högstadiet från vår skola till Romme och åkte skidor hela dagen. Jag gick upp klockan fem imorse och åkte med all packning till skolan där bussarna stod. Killarna i vår klass sjöng hard work work i bussen typ hela resan upp och lärarna blev arga. När vi kom fram så åkte först jag och Felicia ett åk innan Emma hade fått sina skidor i uthyrningen. Standard liftarna som ligger precis vid parkeringen var smokfulla med köer medans Romme Syd nästan inte hade några köer, så vi valde att åka där istället. Det var mycket snö i backarna och jag åkte faktiskt tre svarta backar och en jättelång ankarlift (det är skitjobbigt att åka ankarlift med snowboard). Vi flummade asmycket och jag vet inte hur mycket jag har skrattat idag. 


1. Mobbad men taggad klass / 2. Sexy ladies / 3. Gangstern Emma / 4. Fika kl 12 när alla andra åt lunch / 5. Lunch kl 14 precis innan restaurangen stängde / 6. Ego på toan / 7, 8, 9, 10. PROFFSÅKARNA!

På hembussen åt jag så mycket godis så nu har jag jätteont i magen. Tog en varm dusch och nu ska jag dricka te och actimel och hoppas att det hjälper. Puss och godnatt :)

 

Hallonhjärtan


Idag är det fettisdagen men eftersom jag inte gillar semlor så bakade jag små hallonhjärtan som även ska vara till alla hjärtans dag. Det är vanliga hallongrottor som jag har gräddat i en speciell hjärtform, ungefär som en muffinsform fast med hjärtmotiv. Jag tror inte det fungerar om man stansar ut med pepparkaksformar, eftersom kakorna flyter ut. Jag provsmakade en och den var jättegod!

Imorgon är det Romme som gäller, bussen går från skolan klockan kvart över sex så måste gå upp halv fem. Så kul det ska bli, minns hur roligt det var förra året, fast en aning segt. Detta år ska bli bättre. Jag tar min snowboard, som förra året. Det är mycket roligare, så för er som inte ha provat men vill, prova absolut! Det är skitkul. Men nu måste jag göra iordning lite för imorgon och sen sova, ska ju upp tidigt. TAGGA!

Kvällsfika

Har pluggat hela kvällen, och hjälp vad jobbigt det är. Nu har jag tagit en paus och väntar till helgen till jag skriver mer, för jag har verkligen fullt upp i veckan. Imorgon har jag tennis, onsdag är det Romme med skolan, torsdag är det ridning och fredag gymmet. Kvällens fika består av en liten fruktsallad. Kiwi, äpple, blodapelsin, hallon, björnbär och passionsfrukt. Gott som tusan!


bästa pluggkompisen

Dricker varm choklad och ska snart skriva på en so uppsats. Jag skulle egentligen varit på gymmet men skolan hindrar mig, alltså åh varför. Jag vet inte riktigt var kameran är så vet inte när ni får bilder från helgen. Nu ska jag starta datorn och börja.. Puss


Pizzafredag


Igår hade vi somsagt gäster, det var en familj som had två små barn (jättesöta) och min systers pojkvän. Vi gjorde egen pizza som blev jättegod, jag hade mozzarella, tomat, skinka och oregano på min. Till efterrätt åt vi äppelkaka med vaniljsås. Och så fick jag en försenad julklapp som var valfri tidningsprenumeration i ett år. Toppenkväll! Idag åkte vi ut till landet för att förfira min pappa, vi har världens godaste middag. Kommer lägga upp bilder och skriva vad vi har gjort och så imorgon. Har också skrivit massa på mitt hemprov i SO, men är inte ens klar med fråga ett... Nu ska jag kolla på mello, ses imorgon!

TGIF

Åh äntligen är det fredag, favoritdagen ju. Slutade tidigt som vanligt, kom hem när vår städerska fortfarande var hemma, lite irriterande. Men jag slog iallafall in ett paket till min pappa som fyller femtio på söndag, kan inte säga vad det är ifall han skulle titta in på bloggen. Sen spelade jag lite gitarr och bytte om till gymkläder och snart ska jag ha en timmes yoga. Ikväll kommer det gäster och vi ska äta hemgjord pizza. Bra fredag eller bra fredag?


vill ha sommar som alla andra

Skolan var tråkig som vanligt idag, åkte till stallet sen och jag hann fakiskt med den tidiga bussen för den var försenad, haha. Fick en liten tjock och fluffig ponny som heter Donna som är världens bästa. Men vi hade vikarie så vi gjorde inte så mycket. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag äta middag. Väldigt intressant inlägg märkte jag nu. Stackars er som redan har läst allt.


Den fina utsikten vid ersta där jag har mina konfaträffar. Typ det här fick vi se när vi släppte ballongerna. Förresten har ni sett vad gröna lund ska bygga för ny attraktion till sommaren? Den verkar rätt så läskig men skitrolig. Gå in på deras facebook, där har dom lagt upp bilder på hur den kommer se ut och så. Tror den heter Eclipse ;)

dumma snö


Bild från idag, tog den med mobilen när jag var påväg hem från skolan.

Jag orkar inte mer snö nu, och det sämsta är att den inte kan bestämma sig. Ena timmen är det torrt, andra timmen snöstormar det och tredje timmen är det slask. Julen är över, då kan snön försvinna, iallafall här i Stockholm. I skidorterna vill man ju såklart att det ska finnas snö. Om en vecka åker vi till Romme en hel dag med skolan, då då vill jag ju självklart att det ska finnas annars kan man ju inte åka. På sportlovet åker jag till Åre men där är det ju ändå så kallt så det borde finnas snö kvar även om det inte är det här nere. Så med det här inlägget ville jag bara säga att jag är trött på snö och speciellt slask här i stockholm, den kan gärna försvinna.

miniscones


Slutade efter lunch idag igen för att min spanska lärare var sjuk igen. Ska inte klaga men hade ju övat på glosor och så ju. Min so lärare var också sjuk så vi hade en jobbig vikare. Det känns som att typ alla är bortresta eller sjuka just nu. Men jag gick iallafall hem och bakade scones lite forever alone sådär. Hade i hälften rågsikt och grahamsmjöl så att de inte skulle bli så onyttiga, och dom smakade precis som vanligt, supergoda! Jag gjorde åtta små (alla fick inte plats på tallriken) istället för fyra stora, känns mycket roligare och godare att äta små. Jag hade blåbär och hallonsylt till mina och drack även lite mjölk till - bästa melliset! Synd bara att jag inte hade någon att dela dom med, men familjen får väl äta upp resten senare.

depressed


Gjorde ett collage av massa fina bilder jag hittade på google. Asså åh döda mig. Idag skulle jag åkt dit, Aruba i västindien. Men vi avbokade för rätt länge sen. Allt det där är en sån lång historia. Men det var så att vi var i New York på höstlovet och just då kom stormen sandy och vi kunde inte göra någonting för allt var stängt. Då ville pappa inte längre åka till Aruba för att han inte ville att hans födelsedag skulle förstöras av oväder (han fyller femtio på söndag och vi skulle varit borta då). Visst det kan låta konstigt, det tycker jag också haha. Just nu känner jag mig lite deprimerad av tanken på att jag skulle ligga och sola imorgon bitti istället för att gå till skolan. Har inte rest till ett varmt land på över tre år, och det känns. Jag har liksom inte fått känna på trettio grader på hur länge som helst, sveriges väder e ju skit. Jag orkar inte, jag står inte ut med att vara i kalla sverige, jag vill ut och resa, helst till Australien (skulle vara rena drömmen) eller till Dubai.

yum

Vaniljkvarg med hallon eller andra bär är bara såå gott. Äter det nån gång i veckan, till mellis, frukost eller om jag vill ha på kvällen. Man blir mätt, det är gott och inte heller så onyttigt! Och om man vill ha nyttigare så tar man naturell kvarg. Man kan också ha i vaniljsocker om man fortfarande vill ha vaniljsmak, fast det blir inte lika gott. 


Det var SO prov idag men jag skrev ingenting för man fick välja om man skulle ta hem eller skriva i skolan och jag tog ju såklart hem. Hade en timme tennis sen med vikarietränare och nu ska jag hoppa i skumbadet. Mys!
 

Pepparkakshuskrasch


Igår kraschade vi vårt pepparkakshus som vi byggde innan jul med egen (!) ritning. Jag vet att man brukar göra det på tjugondedagen men vi var lite försenade för vi har haft annat att göra. Vi åt bara delarna med chokladlinser (hade undantag med godisförbudet) för det brända sockret på köpt pepparkaks deg är ingen höjdare.

Idag slutade jag efter lunch för att en lärare var sjuk, har även gått ur antimobbningsrådet vi har på vår skola. Jag har varit med i ett och ett halvt år och det har inte hänt någonting, så jag kände att det var dags att gå ur. Var även på gymmet några timmar på kvällen, riktigt skönt var det. Sprang 2,5 km på 14,28, inte snabbt och var helt slut men är nöjd ändå, har verkligen ingen bra kondis liksom. Målet är att springa 5 km under 30 min till sommarn, får se om jag fixar det. Hoppas hoppas!

Fly away

Vi gjorde en jätterolig grej idag på konfan, och för er som undrar så är jag inte religiöst kristen, jag konfirmerar mig bara för att det är en rolig grej och man träffar nya människor. Men det vi fick göra var iallafall att skriva en önskan på en liten papperslapp, vika ihop den och lägga ner i en ballong och sedan fylla den med helium. Sen gick vi ut och alla släppte sin ballong över vattnet, det såg jättefint ut. Man såg också gröna lund på andra sidan.


Åh vad jag önskade att jag hade haft med mig systmkameran, det skulle blivit så fina bilder. Men ni får nöja er med dessa iphone bilder som jag tog istället. Min ballong är den rosa till vänster på första bilden.

Mellokväll


Första melodifestivalen idag, vad tyckte ni? Jag tyckte ingen var speciellt bra. Men maten har varit desto bättre haha, och sjuuuukt onyttig skulle jag tro. Men skitsamma, är det lördag så är det. Åt tacos med hemlagad guacamole och sen vit chokladmousse med hallon. Gud vad gott. Jag gillar verkligen mat, och att laga mat, och att baka. Det är roligt, mycket roligare än att plugga till exempel. Nu vet jag inte vad jag ska göra, klappa lite på en hund vi har på besök och sen gå och lägga mig, är såå trött. Imorgon är det söndag... Hatar söndagar, dagen innan måndag liksom. Har konfaträff hela dagen så kommer inte hinna göra nåt annat heller. Vi får väl se hur dagen blir, måste väl antagligen skynda mig hem efteråt och tokplugga till ett SO prov vi har i veckan. Hoppas ni har haft en bra helg! :)

PLL sleepover


Första februari igår! Jag slutade tidigt och var på gymmet två timmar på eftermiddgen. Sen på kvällen kom en kompis hem till mig och vi hade PLL mys med revbensspjäll och pommes och sen ett helt paket glass. Gud vad mätt jag blev, hade typ ont i magen hela kvällen plus lite idag. Men det var en skitbra kväll och kollade kanske fem avsnitt och sen snackade i en timme innan vi somnade ca klockan tre på morgonen. När vi vaknade kollade vi några fler avnitt innan frukost. Sen pluggade vi och skrev klart en hel NO uppsats med 21 frågor, duktiga flickor ;)

RSS 2.0