secret craving body scrub


Imorse efter frukost åkte jag ut till landet, hela dagen har jag städat och fixat inför flytten till nya landstället nästa helg. Kände mig rätt så ofräsch efter allting så jag tog en lång varm dusch, tvättade håret och använde min scrub från Victorias secret för första gången. Den var superbra, över förväntan! Så nu är mina armar mjuka och luktar gott, rekommenderar verkligen! Den var rätt så dryg också, till skillnad från the body shop där man måste ta en stor klump varje gång. Extra bra är ju att det är en tub, och min favoritdoft. Kan det bli bättre?


Idolkväll



Så skönt med fredag! Hade bara tre lektioner idag och när de var avklarade tog jag en kort promenad och man känner verkligen av kylan nu. Usch snart får man ta fram vinterjackan och vantarna, längtar inte dit kan jag säga. Till middag köpte jag sushi och nu blir det idolmys framför tvn, bästa fredag. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!

seg vecka

Idag var det en jättelång dag kändes det som, hela veckan har gått långamt. Det kan också bero på att det blir mörkare och kallare, imorse var det liksom 4 grader? Nästan vinter ju! Det är riktigt mycket i skolan nu så det blir svårt att hinna med bloggen tyvärr men jag tittar in när jag får tid. Idag hade jag ett stort NO prov som var dösvårt, och nästa vecka är det två nya prov, en läxa och en stor inlämningsuppgift. Hur planerar lärarna egentligen? Det är inte rättvist!


Tröja och sweatpants från abercrombie ★

Iallafall, när jag kom hem idag så åt jag mellis, gjorde matteläxa och satte på mig myskläder. Resten av kvällen har jag bara vilat och myst runt i lägenheten, det behövdes efter den här veckan kan man säga. Och imorgon är det fredag, gud så jag har längtat!

Dagen

Idag har det varit en lugn men rolig måndag, skön start på veckan! Hade en lektion på morgonen och sen tre timmars hål med lunch hemma, det är så varje måndag vilket kan vara lite jobbigt men ändå skönt. På eftermiddagen såg vi film och gick till Södra Latin på studiebesök och det var kul att få se sån annorlunda skolmiljö jämfört med vår egen. Efter skolan följde jag min mormor till centralen som åkte hem efter en veckas besök och under kvällen har jag suttit och pluggat. Nu ska jag dricka upp min hemgjorda cappuccino (nytt beroende hehe) och titta på tv, naajs. Ni får ha det bra, puss!


Tråkig bild från idag, trappan upp till Södra Latin

Primeboots



För några veckor sen var jag inne på Matilde och fick med mig dessa godingar hem - ett par svarta låga Primeboots! Har länge varit osäker på om jag ville ha de men jag behövde verkligen snygga skor nu till hösten och jag har funderat på ett par boots så why not? Det kommer bli såå snyggt till skinny jeans, men även till en stickad tröja och kjol. Nu verkar ju hösten vara på gång på riktigt så jag lär väl inviga mina nya snyggingar snart hehe. För er som undrar så kostade de 3199 om jag inte minns fel. Så nöjd!

Sista båtturen

Det är redan söndag och det känns som att veckan har gått superfort. Jag har hunnit med att ha en skön hemmaspa-dag med bubbelbad, ansiktsmask, tända ljus + gossip girl vilket var så skönt. Jag har även gått på min första gitarrlektion för terminen, och så har ju Obama varit här som jag antar att ingen har missat! I fredags efter skolan åkte jag ut till landet och så har vi varit här under helgen för att fixa inför flytt (vi har köpt ett nytt och ska sälja det vi har nu). För att avsluta veckan på bästa sätt så är vi ute med båten för sista gången i år, det är ju trots allt sommarväder! Så nu sitter jag på en klippa med musik i öronen och solen i ansiktet och ska läsa en bok. Vi hörs!


Goodbye summer


Nu är det september och det betyder ju att hösten officiellt är här. Samtidigt som jag längtar tillbaka till sommaren otroligt mycket så känns det okej att hösten har kommit. Skolan har rullat igång och jag känner mig faktiskt ganska motiverad konstigt nog! Vi har ett dåligt schema dock vilket suger men alla nya lärare verkar bra i alla fall. I höst ska jag gå klädd i stora stickade tröjor, njuta av den friska luften, dricka mängder av te och bara mysa. Sen på höstlovet bär det av till London, ska bli så kul! 

mellis

 
Har just ätit detta ↑ till mellis som bestod av naturell 3% yoghurt, färska blåbär, galia melon, jordgubbar och lite nötter. Känner mig mätt nu och har inget att göra. Förlåt för den kassa bilden, tyvärr kan jag inte fota och redigera så bra så bilderna blir dåliga. 

Idag gick jag upp tidigt för att fixa frukost och sånt till min mamma som fyllde år och sen har jag varit i skolan och haft vanliga lektioner. Nu under eftermiddagen har jag bara varit hemma och det är ju lite synd på det fina vädret, jag vill uuuut! Hur har ni haft det idag? 

RSS 2.0